HomeStiri Mondene O altă despărțire în showbiz-ul internațional! Actorii Naomi Watts și Liev Schreiber au hotărât să-și spună adio!

O altă despărțire în showbiz-ul internațional! Actorii Naomi Watts și Liev Schreiber au hotărât să-și spună adio!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 694 views
naomi-watts-liev-schreiber-063016-compressed in Stiri Mondene

După vestea divorțului dintre Angelina și Brad, un alt cuplu celebru se desparte. Actorii Naomi Watts și Liev Schreiber au decis să își spună adio, după 11 ani de relație.

naomi-watts-liev-schreiber-063016-compressed

Actrița în vârstă de 47 de ani, nominalizată de două ori la Oscar, și iubitul ei, în vârstă de 48 de ani, formau un cuplu de 11 ani și au împreună doi băieți.

„În ultimele luni, am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a merge înainte ca familie este de a ne separa ca cuplu”, au declarat cele două staruri într-un comunicat adresat mass-mediei americane.

Naomi Watts a devenit cunoscută după filmul „Mulholland Drive” din 2001. Ea a jucat și în „21 Grams”, iar apoi în „Birdman” și în „Funny Games” în regia lui Michael Haneke. Liev Schreiber a fost nominalizat de trei ori la premiile Golden Globe pentru rolul său de avocat al celebrităților în serialul „Ray Donovan”, dar s-a remarcat și în filmul „Spotlight”.

Sursa foto: celebuzz.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed