HomeStiri Mondene Oana Lis a fost externată. Va trebui să poarte o mască pentru o perioadă

Oana Lis a fost externată. Va trebui să poarte o mască pentru o perioadă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Oana-Lis-a-fost-externată.-Va-trebui-să-poarte-mască-pentru-o-perioadă.jpg

Soția lui Viorel Lis, Oana Lis, și-a luat inima în dinți și a decis să vorbească despre starea ei de sănătate. Aceasta tocmai a fost externată din spital după ce a fost internată zece zile.

Oana Lis a fost externată. Va trebui să poarte mască pentru o perioadă

Oana Lis și-a făcut apariția pe micile ecrane imediat după ce a fost externată din spital. Aceasta a stat internată mai bine de o săptămână, după ce a acuzat dureri îngrozitoare la una dintre urechi și i-a scăzut brusc auzul.

Apariția ei însă i-a șocat atât pe cei prezenți în platoul emisiunii, cât și pe telespectatorii care urmăreau postul de televiziune. Deși era îmbrăcată cochet, cu o rochie albastră cu umerii goi, pe care a asortat-o cu o pălărie maro, Oana Lis avea pe față o mască medicinală. Aceasta a încercat să le explice tuturor situația stării ei de sănătate, pentru ca nimeni să nu-și facă mai multe griji decât este necesar.

„Este o scădere bruscă a auzului, trebuie să merg să fac un RMN la cap pentru că cea mai mare problemă este să nu fi fost un atac vascular de la stres. Puteam să rămân surdă de tot. Se putea transmite și la cealaltă ureche”, a mărturisit soția fostului edil al capitalei la postul de televiziune Kanal D…

Oana Lis era o simplă secretară până să își întâlnească soțul, pe Viorel Lis, fost edil al capitalei. A demisionat ulterior de dragul acestuia și s-au căsătorit. Relația celor doi a ajuns rapid în atenția presei din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei. Astfel, Oana Lis a fost acuzată de nenumărate ori că nu urmărește decât averea soțului ei, veniturile sale până să-l întâlnească pe acesta fiind destul de modeste. Cu toate că cei doi s-au certat de nenumărate ori, de multe ori chiar la televizor, aceștia nu au divorțat până în momentul de față.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed