HomeStiri Mondene A plâns pe rupte după ce profesoara ei a făcut-o „centuristă”. Iată ce ținută avea fata la școală. Ți se pare deplasată?

A plâns pe rupte după ce profesoara ei a făcut-o „centuristă”. Iată ce ținută avea fata la școală. Ți se pare deplasată?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 748 views
A-plâns-pe-rupte-după-ce-profesoara-ei-a-făcut-o-„centuristă in Stiri Mondene

Subiectul de mai jos, care a avut loc într-o școală din Statele Unite, a ajuns să fie dezbătut de o mulțime de oameni pe rețelele de socializare, generând atât păreri pro, cât și contra.

A plâns pe rupte după ce profesoara ei a făcut-o „centuristă

Tânăra Carey Burgess, în vârstă de 17 ani, a fost trimisă acasă de unul dintre profesorii săi, pe motiv că a încălcat regulile școlii prin intermediul ținutei sale, mai exact al fustei pe care o purta.

Carey a postat pe contul său de Facebook următorul mesaj: „Eram cu o colegă la un automat de cafea când, deodată, o profesoară a început să strige în gura mare că sunt o femeie ușoară. Mi-a spus că fusta mea e prea scurtă și că pot să mă duc acasă, pentru că sunt suspendată. Îi mulțumesc doamnei că m-a făcut de râs în fața tuturor colegilor și că nu m-a luat deoparte să îmi explice în particular problema pe care a văzut-o la mine”. Alăturat mesajului, tânăra a postat și poze în care poartă ținuta pentru care a fost criticată de către profesoara ei.

Mesajul ei a reușit să adune peste 2.000 de distribuiri și 300 de comentarii, majoritatea dintre cei care au comentat menționând că nu văd ce anume era deplasat în ținuta ei…

Directorul școlii și-a cerut ulterior scuze în numele profesoarei care a criticat-o și suspendat-o, menționând că totul a fost o greșeală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed