Reacția lui Cosmin Isăilă în urma despărțirii de Carmen de la Sălciua. De ce s-au despărțit


97

Cosmin Isăilă și Carmen de la Sălciua au pornit pe drumuri separate în viață, iar de curând bărbatul a oferit primele declarații cu privire la despărțire.

Cu toate că au fost extrem de discreți cu privire la povestea lor de dragoste, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua a dezvăluit, recent, totul despre motivele care i-au determinat să rupă relația.

„Da, din păcate, ne-am despărțit… Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume”, a confirmat, pentru Wowbiz, fostul iubit al celei mai sexy interprete de muzică de petrecere.

„Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație… Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat.

Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total.

Nu știu ce, dar am simțit…”, dezvăluit Cosmin Isăilă.

Acesta a concluzionat, în cele din urmă, care este motivul principal din cauza căruia relația lor nu a rezistat, precizând că nu crede că ar fi implicat Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua.

„Ne-am despărțit pentru că nu ne mai înțelegeam, nu ne mai vedeam. Ea, ocupată cu cântările ei, eu cu afacerile, nu ne mai vedeam mai deloc.

Și lucrurile s-au răcit brusc, nu am mai apucat nici să discutăm despre noi…

Nu știu dacă mai e loc de vreo împăcare, nu am mai vorbit deloc la telefon, ea a plecat în Italia…

Dar nu, nu cred că ar fi reluat legătura cu Culiță Sterp, nu știu nimic despre asta”, a mai spus Cosmin Isăilă…

Citește și:  Gabriela Cristea cere ajutorul! Ce i s-a întâmplat vedetei

Sursa: wowbiz.ro

loading...