HomeStiri Mondene Ricky Martin s-a logodit! Cum și-a cerut artistul partenerul în căsătorie?

Ricky Martin s-a logodit! Cum și-a cerut artistul partenerul în căsătorie?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 594 views
646x404-23 in Stiri Mondene

După o relație de un an, Ricky Marin a trecut acum la lucruri mai serioase. Cântăreţul portorican și-a cerut în căsătorie partenerul, pictorul siriano-suedez Jwan Yosef.

646x404 (23)

Invitat în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show“, Ricky Martin a dezvăluit faptul că urmează să se căsătorească și a oferit detalii despre cum a decurs cererea în căsătorie.

„Tocmai ce ne-am logodit. Eu l-am cerut în căsătorie. Am fost cu adevărat emoţionat. M-am aşezat în genunchi şi am scos nu o cutie, ci o pungă mică din catifea şi în loc să îl întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am spus: «Ţi-am adus ceva! Vreau să-mi petrec viaţa alături de tine». Iar el mi-a zis: «Care era întrebarea?». «Vrei să te căsătoreşti cu mine?». Şi asta a fost tot. A fost foarte frumos. El a spus «Da!»“, i-a povestit Ricky Martin gazdei sale, prezentatoarea Ellen DeGeneres.

Ricky Martin și partenerul său s-au cunoscut după ce artistul a început să achiziționeze opere de artă create de Jwan Yosef.

„El este un artist conceptual, iar eu sunt un colecţionar. Aşa că am început să caut diverse opere de artă şi i-am văzut lucrările, am luat-o razna pentru că mi-a plăcut la nebunie ce face, este foarte original, atunci l-am contactat şi l-am «colecţionat»“, a glumit artistul, citat de People.

După o relație de trei ani cu Carlos Gonzalez Abella, cu care are și gemeni, Ricky Martin a dezvăluit, în 2010, că este homosexual. „Sunt homosexual, bărbaţii mă captivează, dar îmi place să mă bucur de sex în deplină libertate, acesta fiind motivul pentru care sunt deschis să fac sex cu o femeie dacă doresc, chiar dacă nu iau în calcul o relaţie amoroasă cu ea. În felul acesta mă interesează doar bărbaţii“, a declarat artistul pentru revista mexicană „Fama“.

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed