HomeStiri Mondene Simona Halep este susţinută de campioni! Cine o va aplauda la US Open?

Simona Halep este susţinută de campioni! Cine o va aplauda la US Open?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 826 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Simona-Halep-este-susţinută-de-campioni-Cine-o-va-aplauda-la-US-Open.jpg

Pe data de 28 august se dă startul celui mai mare turneu american de tenis, US Open.

Simona Halep este susţinută de campioni! Cine o va aplauda la US Open

Simona Halep va încerca din nou să câştige primul său turneu de Mare Şlem. Acolo a ajuns şi Nadia Comăneci, care o va susţine pe Simona. Nadia ştie cât de mult contează să ai alături oameni dragi care te susţin indiferent de situaţie.

Simona Halep este susţinută de campioni! Cine o va aplauda la US Open 1
Să socializăm şi să fim împreună înseamnă mult pentru amândouă. Nu mă pot băga în pregătirea ei tehnică, dar cred că, ţinând cont de experienţa mea în gimnastică, ai nevoie de multă încredere în tine însăţi tot timpul şi de tone de repetiţii că să fii la cel mai înalt nivel. Ca în tenis, capeţi încredere dacă repeţi mult în gimnastică. Încrederea îţi oferă consistenţă, iar consistenţa îţi dă credinţă că poţi face asta în fiecare zi”, a declarat cea mai mare gimnastă a României, Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci are încredere în forţele Simonei Halep şi spune că o să devină numărul 1 mondial. Nadia ştie ce înseamnă să nu-ţi pot controla corpul atunci când ai nevoie mai mare de asta:

În unele zile nu-mi puteam controla corpul, nu puteam sări, picioarele mele nu răspundeau. Simona va învăţa din experienţa de la French Open. Doar ea ştie ce s-a întâmplat şi nu va mai repeta data viitoare, Va câştiga un Grand Şlam şi va fi numărul 1, apoi se va pune întrebarea dacă va putea din nou să facă asta. Datorită succesului ei, mulţi copii vor să joace tenis în România. Este extraordinar pentru România şi sunt convinsă că va fi în curând numărul 1…”

Campioana de la Montreal, Nadia Comăneci, se află acum în turneul de promovare a documentarului „Winning”. Acest documentar prezintă calea spre glorie a Nadiei Comăneci, a jucătoarei de tenis Martina Navratilova, a jucătorului de golf Jack Nicklaus, a atletului Edwin Moses şi a sportivei paralimpice Esther Vergeer. Filmul va avea premiera pe data de 8 septembrie, la New York.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed