Home Stiri SOŢUL I-A SPUS CĂ NU O MAI IUBEŞTE CHIAR ÎNAINTE CA EA SĂ NASCĂ

SOŢUL I-A SPUS CĂ NU O MAI IUBEŞTE CHIAR ÎNAINTE CA EA SĂ NASCĂ

autor Elena Yvette
501 vizualizari

Următoarea mărturie publicată în mediul online reprezintă drama prin care a trecut o femeie căreia soţul i-a spus, cu puţin timp înainte de a naşte, că nu o mai iubeşte. Povestea ei reprezintă o lecţie pentru celelalte femei.

SOŢUL I-A SPUS CĂ NU O MAI IUBEŞTE CHIAR ÎNAINTE DE A NAŞTE

O vilă mare, o piscină în curte, două maşini frumoase în faţa casei şi aşteptând primul copil. După nouă ani de căsnicie, aveam totul. Cel puţin aşa credeam.

Mai aveam două zile şi urma să nasc, când o discuţie cu soţul meu m-a dărâmat complet.

«Vreau să fiu alături de copil, dar să ştii că nu te mai iubesc.»

Nu-mi venea să cred ce aud. Observasem că se îndepărtase de mine în timpul sarcinii, dar mă gândeam că doar îi este frică de noua lui meserie, cea de tătic.

Mi-a spus că avusese o aventură acum cinci ani şi că de atunci şi-a dat seama că nu mai simte nimic pentru mine. M-am gândit la copilul meu şi i-am spus că îl iert şi că trebuie să încercăm să ne salvăm căsnicia.

Înainte să nasc, aveam totul felul de sentimente. Eram entuziasmată că îl voi cunoaște pe cel mic, dar îmi era frică de soarta căsniciei mele.

Cosmin s-a născut într-o vineri, în iunie. Era aşa frumos şi inocent! Nu ştia ce haios e în viaţa mamei lui. Cred că avea vreo patru luni când mi-am dat seama de adevăratul motiv al soţului meu. Avea o aventură de când rămăsesem însărcinată şi aceasta continua. Mi-am luat copilul de cinci săptămâni şi am lăsat în urmă şi piscina şi vila şi visele mele.

Ne-am mutat într-o garsonieră minusculă. Nu m-am simţit niciodată atât de singură şi copleşită de necazuri. Eram disperată.

Nu-l lăsam pe Cosmin să mă vadă plângând. Mă ascundeam în baie.

Cosmin avea vreo patru luni când am ajuns la capătul puterilor. M-am certat groaznic cu tatăl copilului meu. M-am ascuns în baie, m-am aşezat în poziţia fetală şi mi-am zis că nu vreau să mai trăiesc. A urmat o linişte groaznică. Nici nu ştiu cum am stat în baie cu lacrimile șiroind pe obraji, dar la un moment dat am găsit o putere în mine cum nu credeam că există. M-am decis să îmi iau viaţa în mâini, să nu-l las pe fostul soţ să îmi afecteze viaţa. Mi-am dat seama că acordasem prea multă atenţie slăbiciunilor mele şi ajunseseră să îmi conducă viaţa.

Mi-am făcut bagajele, am luat copilul şi am plecat la fratele meu. Pe drum mi-am dat seama cine era motivul pentru această putere: copilul meu. El mi-a dat putere să continui, să mă trezesc în fiecare dimineaţă. Mi-am dat seama că fericirea mea vine din interior…

E o lecţie pe care trebuie să o înveţe oricine. Eu făcusem greşeala să îmi bazez identitatea pe căsnicia mea, pe lucrurile materiale din jurul meu. Am învăţat că eu sunt responsabilă pentru fericirea mea.”

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies