Home Stiri Testul feminității! Alege pantofii care îți plac și află ce spun despre tine

Testul feminității! Alege pantofii care îți plac și află ce spun despre tine

autor Elena Yvette
772 vizualizari
Testul feminitatii

Pantofii sunt pasiunea oricărei femei. Alege una dintre perechile de mai jos și vezi ce spune despre tine. După cum și bărbații recunosc, picioarele unei femei atrag privirile curioșilor și reprezintă una dintre cele mai atrăgătoare părți din corpul unei femei. Alege una dintre perechi și vezi ce se ascunde sub haina de femeie pe care o porți zilnic. O singură pereche poate scoate la iveală adevăruri nerostite și personalități ascunse sau chiar lucruri de care nu erai conștientă.

1. Vă place să fiți în centrul atenției. Sunteți pretențioase când vine vorba de bărbați și nu acordați încredere oricui. Acest lucru poate fi și cauza unei dezamăgiri din trecut. Pentru voi nu există jumătăți de măsură și doriți ca lucrurile să se întâmple aici și acum. Nu acceptați un loc secundar, iar într-o relație aveți tendința de a acapara atenția partenerului, motiv pentru care pot exista multe reproșuri la adresa acestuia dacă omite un lucru important pentru voi.

2. Sunteți romantice și idealiste. Acordați credit persoanelor din jur și este necesar să învățați că nu merită toți încrederea voastră. De obicei vă bazați pe ceea ce auziți și nu faceți cercetări, întrucât vi se pare că bunătatea ar trebui să fie o trăsătură definitorie pentru fiecare om și tindeți să fiți dezamăgite de multe ori. Acesta poate fi și motivul pentru care sunteți singure și nu reușiți să vă implicați într-o relație sentimentală de lungă durată. Vă este teamă de dezamăgire. Sunteți atrase de cadouri scumpe și vacanțe exotice, iar cel care vă fură inima este indicat să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

3. Sunteți soția ideală, iar cei din jur văd în voi întruchiparea perfecțiunii. Acordați foarte mare atenție imaginii pe care o afișați însă vă este destul de dificil să găsiți bărbatul ideal, din cauza pretențiilor exagerate pe care le aveți de la cel care ar trebui să vă fie jumătate. Există posibilitatea să nu cunoașteți fericirea absolută, întrucât nu reușiți să atingeți idealismul pe care l-ați cunoscut cândva în povești. Sunteți persoane care inspiră și aveți mare succes în carieră.

4. Aveți toate armele necesare de a stârni imaginația unui bărbat doar schimbând câteva vorbe. Dețineți arta comunicării și nu înțelegeți de ce unii oameni aleg să se interiorizeze. Pentru voi cel mai important lucru într-o relație sentimentală, și nu numai, este să comunicați clar și concis. Spuneți lucrurilor pe nume și aveți destulă diplomație și tact pentru a nu-l răni pe el de lângă voi. Debordați de energie și optimism, motiv pentru care prietenii vă consideră sufletul petrecerii…

5. Sunteți bune confidente, iar prietenii vin la voi ca la psiholog. Aveți capacitatea de a asculta și a oferi sfaturi și soluții la aproape orice problemă. Sunteți confidenți excepționali, iar deseori cei din jur vă caută prezența. Sunteți, în general, remarcate pentru simplitate și naturalețe și nu vă plac lucrurile exclusiviste. Pentru voi capacitatea de a fi reprezintă mai mult decât ceea ce vrei să pari.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies