HomeStiri Mondene Testul primăverii: alege o floare și vezi cum va fi primăvara ta!

Testul primăverii: alege o floare și vezi cum va fi primăvara ta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/Testul-primaverii.jpg

Ce poate fi mai frumos ca primăvara, anotimpul renașterii? ÎI datoram iernii mii de mulțumiri pentru faptul că ne dă an de an, după frig năprasnic, șansa de a ne bucura de razele soarelui și a admira frumusețea și parfumul florilor pe care martie ni le așază an de an pe cărările bătătorite de timp.

Azi vă propunem un test în ton cu vremea! Odată cu florile multicolore și parfumul lor care rămâne imprimat, ne așteaptă perioade foarte bune din punct de vedere sentimental. E momentul ca cei care se aflau în căutarea sufletului-pereche să iasă din hibernare și să pună sentimentele în joc. Alege una dintre podoabele primăverii și vezi ce îți aduce în dar luna lui Mărțișor! Noi ne influențăm viitorul, așa că alegerea ta va fi una destul de importantă. Iată ce îți pregătește primăvara!

Ai ales ghiocelul

Ghiocelul este primul vestitor al primăverii. El anunță că vremea rece e pe cale să se încheie și se numără printre florile cele mai iubite în topul preferințelor oamenilor. El arată că reușești să depășești greutățile care îți vor apărea în cale și, deși te confrunți cu acea situație de mult timp, acum reușești să o dobori. Vei fi pregătit să le arăți tuturor de ce ești în stare. Asemeni ghiocelului care înfruntă curajos troienele, vei reuși să scapi de probleme și să iei decizii pe care le-ai tot amânat.

Ai ales narcisa

Dacă ai ales narcisa, acest lucru înseamnă că te așteaptă zile călduroase și nopți de-a dreptul sufocante. Vorbim aici despre iubirea care așteaptă să te inunde și care se va dezlănțui asupra ta. Cupidon și-a îndreptat toate săgețile către tine și vei trece de la agonie la extaz cât ai clipi. Dești este o perioadă ușor tulburătoare din punct de vedere sentimental, relațiile începute acum au șanse mari de a rezista tuturor încercărilor.

Ai ales zambila

Zambilele sunt, în general, un simbol al energiei, sportului și îndrăznelii. La baza nașterii lor stă o legendă destul de tristă a sufletului lui Hyacinthus, cel mai bun prieten al lui Apollo, care a fost ucis de gelosul și invidiosul Zephyr. Dincolo de semnificația mai puțin plăcută, te așteaptă o primăvară activă, cu o mulțime de proiecte care te vor ține mereu în priză. Aveți parte de momente care vă vor marca, de amintiri care vor dăinui imprimate în suflet, dar și de un iz de dezamăgire, care însă va trece destul de ușor.  Va fi una dintre primăverile pe care nu le vei putea uita!

Ai ales laleaua

Dacă ai ales laleaua, acest lucru înseamnă că îți vei găsi iubirea în luna lui Mărțișor. În cazul în care ești singur/ă, ai toate șansele să îți cunoști marea iubire. Primăvara va pune capăt incertitudinii și vei reuși să îți găsești alesul sau aleasa. Te așteaptă momente pline de romantism și care vor dăinui foarte mult. Vei avea parte de loialitate și de momente frumoase în doi, departe de ochii curioșilor…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed