HomeStiri Mondene A tratat cancerul de una singură. Iată ce băutură a consumat zilnic această femeie pentru a se scăpa de această boală groaznică!

A tratat cancerul de una singură. Iată ce băutură a consumat zilnic această femeie pentru a se scăpa de această boală groaznică!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/A-tratat-cancerul-de-una-singură.jpg

O femeie din Marea Britanie a mers la un control de rutină, însă nu avea nici cea mai mică idee de ce urma să se întâmple. Odată ce i s-a făcut controlul, medicul i-a pus un diagnostic care a șocat-o peste măsură. Femeia avea cancer.

Neavând o încredere foarte mare în medicină, femeia a cerut ajutorul cunoscuților ca să poată găsi o modalitate cât mai naturală prin care să poată scăpa de această boală cruntă.

Bunica femeii, care a fost mereu sănătoasă datorită alimentației bune pe care o avea, i-a recomandat să consume zeamă de varză acră. Urmând sfatul primit de la bunica ei, femeia a început să bea zilnic această băutură, iar primele efecte pe care le-a văzut au fost la nivelul pielii, aceasta căpătând un aspect mai tânăr. Stările de nervozitate ale femeii au început să dispară, memoria ei s-a îmbunătățit și se simțea din ce în ce mai bine.

După ce a consumat timp de o lună zeamă de varză acră în fiecare dimineață, femeia s-a prezentat din nou la un control. Medicul a fost surprins de rezultatele analizelor și a observat că boala nu a avansat deloc, ba dimpotrivă, aceasta părea să se fi retras considerabil din organism.

Zeama de varză acră este cea mai bună atunci când vine vorba de întărirea sistemului imunitar, iar un consum frecvent al acesteia suprimă activitatea microflorei patogene la nivelul intestinelor…

Pe lângă acest beneficiu adus organismului, această zeamă este de mare folos în ceea ce privește prevenirea apariției și dezvoltării cancerului în organism. Antioxidanții prezenți în varza acră ajută la eliminarea radicalilor liberi, care sunt principalii factori ce contribuie la dezvoltarea cancerului în organism.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed