HomeStiri Mondene Vezi aici si acum cum poti lupta cu cancerul de acasa! Nu va mai fi nevoie de doctor!

Vezi aici si acum cum poti lupta cu cancerul de acasa! Nu va mai fi nevoie de doctor!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 841 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Vezi-aici-si-acum-cum-poti-lupta-cu-cancerul-de-acasa-Nu-va-mai-fi-nevoie-de-doctor.jpg

Titlul pare de-a dreptul intrigant si sunt sigura ca v-am atras atentia avand in vedere de anii in care traim, cand apar mai mult boli decat am putea duce vreodata, iar medicamentele parca sunt din ce in ce mai scumpe si in loc sa te faca bine, incearca sa te adanceasca mai mult in durere si alte fel de fel de afectiuni generatoare.

Ei bine, toate aceste cosmaruri s-ar incheia daca am putea fi atenti cateva minute in jurul nostru – cel mai bine ar fi daca am merge la bunici, undeva pe la tara si am arunca doar cateva priviri in gradina. Ei sigur ne vor spune ce si cum se foloseste si mai ales de ce vei scapa daca vei consuma periodic o planta sau un fruct.

In cele ce urmeaza, ne-am gandit ca ar fi foarte bine daca am incepe noi sa va aruncam o mana de ajutor, mai ales ca in fiecare zi suntem bombardati cu adevarate avalanse chimice care fac un rau major organismului. Pentru a-i veni in ajutor si pentru a-l mentine pe linia de plutire, trebuie sa adopti un stil de viata sanatos si sa urmezi cateva principii alimentare de baza.

Cercetatorii americani ne-au dat si de aceasta data o solutie salvatoare si la indemana oricui pentru prevenirea sau ameliorarea starilor de rau provocate de toate tipurile de cancer. Studiile au demonstrat ca daca incercati sa gatiti la cuptor cartofi dulci, noi, de cel putin o data sau de doua ori pe saptamana, peste 60 % dintre celulele canceroase vor fi ucise si inlocuite cu altele sanatoase.

Dar beneficiile nu se opresc aici – in ceea ce priveste aparitia menopauzei la femei, daca se va consuma de aproximativ de 3 ori pe saptamana cartofi dulci, sub diferite forme, riscul aparitiei de cancer mamar, scade considerabil, cu nu mai putin de 35 %.

Daca e sa ne gandim la ce tipuri de cancer are cea mai buna acoperire, cand vine vorba de prevenirea aparitiei, acelea ar fi, cel la rinichi si la vezica biliara, iar proportiile sunt cu adevarat imbucuratoare, 55 %, respectiv, 67 %.

Cu toate aceste, nu trebuie sa le uitam si pe celelalte legume care-si aduc aportul de care avem nevoie in fiecare zi si fiecare isi are rolul binemeritat. Combinatia de aceste legume, plus un stil de viata sanatos, dupa cum am spus mai sus, previne aparitia cancerului de toate tipurile dar si a altor afectiuni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed