HomeStiri Mondene Virginitatea vândută pe bani

Virginitatea vândută pe bani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 778 views
Virginitatea-vândută-pe-bani in Stiri Mondene

În ziua de azi nu mai este o surpriză că unele fete aleg să își vândă virginitatea pe internet. Această licitație nu este nici legală, dar nici ilegală.

Virginitatea-vândută-pe-bani

Avem patru exemple de adolescente care și-au vândut virginitatea pe internet. Iată câți bani au primit fetele.

Graciela Yataco
Este din Peru, are 18 ani și este model. Este fata care a început să își liciteze virginitatea. În anul 2005, Graciela era nevoită sa aibă grijă de mama ei bolnavă și de fratele ei mai mic, de aceea avea multe cheltuieli pe cap. A fost prima care a pus oferta pe internet, iar oamenii au înjurat-o pentru ceea ce a postat. Un canadian i-a oferit suma de 1,5 milioane de dolari, dar fata a renunțat într-un final.

Graciela Yataco
Raffella Fico
Pentru Raffaella, poveste nu este la fel de tristă, a fost model de lenjerie și star într-un reality show din Italia. La 20 de ani, a anunțat că este încă virgină și că acceptă să își vândă virginitatea pentru o ofertă de peste 1,8 milioane de dolari. Cel mai probabil, fata dorea să fie cunoscută internațional, de aceea nu s-a aflat nimic concret dacă și-a vândut virginitatea ori nu.

Raffella Fico

Alina Percea

Alina este o româncă ce, la 18 ani, a anunțat că își scoate virginitatea la licitație. Se pare că un om de afaceri din Italia a fost fericitul câștigător care i-a plătit studiile superioare fetei. Alina a spus că  acesta i-a oferit o seară frumoasă și suma de 14.000 de dolari…

Alina Percea

Catarina Migliorini

Este braziliancă și avea 20 de ani când a decis să își vândă virginitatea. Aceasta a reușit să câștige 780.000 de dolari. Spune că a făcut acest lucru pentru o cauză nobilă. Așa și este, a donat 90% din bani fundațiilor care construiesc case săracilor din zona ei natală. Licitația a fost câștigată de un om de afaceri japonez.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed