Cele mai bune sfaturi pentru stralucirea parului

142

Primul pas pentru stralucirea parului este sa alegi culoarea cu responsabilitate -aceasta alegere va avea un impact major asupra stralucirii subtile sau dramatice. Pentru stralucirea parului alege culori care sunt doar cu doua sau trei nuante mai luminoase decat culoarea ta naturala.

stralucirea parului

Daca esti bruneta si iti doresti un blond luminos, trebuie sa-ti decolorezi parul inainte de a incepe. Oricum, daca vrei un look indraznet si nu-ti pasa ca acesta sa para natural (pentru ca nu va arata), poti alege un blond luminos sau un roscat.

Alta cale pentru stralucirea parului este sa alegi cateva reflexe in nuante diferite, pentru a da mai multa profunzime culorii. Daca parul tau a fost decolorat de soare, nu vor exista doua nuante unfiorme. Poti opta pentru doua nuante diferite mai luminoase, sau poate ca vei vrea sa adaugi reflexe diferite in acelasi timp. Cele intunecate pot fi in doua sau trei nuante mai inchise decat culoarea ta naturala.

Cand vrei sa dai stralucire parului, o poti aplica pe intreg capul sau doar pe jumatate. Pe jumatate arata mai natural, decat pe intreg capul, pentru ca soarele nu va fi capabil sa dea stralucirea parului de dedesupt. Oricum, daca nu vrei sa vezi par inchis cand iti ridici parul, poti opta pentru o aplicare pe intregul par.

Trebuie sa fii atenta si la latimea pe care aplici reflexele luminoase. Acelea mai subtiri arata mult mai natural, in timp ce unele prea late nu arata foarte bine. Variind intre super-subtiri, subtiri si medii, vor arata naturale.

Daca iti coafezi parul diferit in fiecare zi, aminteste-ti ca tu (sau stilistul tau) decizi unde sa aplici aceste lumini. Cel mai bine pentru stralucirea parului este sa le aplici incat sa arate ca niste pete, asa vor avea un impact mai mare. Reflexele luminoase, din jurul fetei, de exemplu, dau stralucire si definire. Daca ai un breton, are  si el nevoie de stralucire…