Home / FRUMUSETE / Coafuri / Coafuri noi 2016

Coafuri noi 2016

Aceste coafuri noi 2016 pot face diferenta pentru parul tau, asa ca da stralucire parului tau si pregateste-te sa intorci capetele pe strada. Verifica urmatoarele idei de aranjare si alege coafura favorita.

Coafuri noi 2016

O coafura foarte sexy poate face diferenta, asa ca nu te intreba de ce stilistii au depasit limitele aranjarii parului si au creat noi coafuri care sa se potriveasca femeilor cu diferite lungimi de par si personalitati. Actualizeaza-ti imaginea recreand aceste idei de coafuri noi 2016 si experimenteaza puterea seducatoare a coafurilor voluminoase.

Sa obtii un look in voga nu este dificil, daca ai instrumentele necesare si produsele potrivite, asa ca daca vrei sa te asiguri ca iesi in evidenta, urmatoarele coafuri noi 2016 te vor ajuta. De la elegant la stralucitor, noile coafuri ale sezonului te vor ajuta sa atargi atentia la orice eveniment.

Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016

Onduleurile de epoca si buclele stralucitoare de la Hollywood arata minunat si pot cu siguranta sa te ajute sa arati ca o diva. Aceste bucle/onduleuri sunt fantastice alegeri pentru a sublinia senzualitatea si eleganta, iar linia lor clasica se potriveste femeilor cu orice forma a fetei. Versatile si perfecte pentru ocazii formale si ocazionale, onduleurile de epoca si buclele stralucitoare te pot ajuta sa iesi din obisnuit. Creeaza o coafura stralucitoare folosind un ondulator cu teava tripla sau bigudiuri si o perie delicata, folosind o perie plata, pentru a incuraja onduleurile sa primeasca volum. Poti alege bucle/onduleuri bine definite, oricum efectul va fi unul stralucitor.

Coada de peste creata pe un par cu textura, nu-si pierde niciodata stilul, asa ca daca ai lungimea potrivita, nu ezita sa incerci. Da parul intr-o parte si creeaza o impletitura sau o coafura clasica si infasoara o impletitura dupa coroana capului pentru un look elegant. O alta impletitura poate aduce un efect aranjat, deci daca iubesti stilurile ocazionale, care se pot obtine cu usurinta acasa, nu ezita sa le incerci.

Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016

Puterea cozii este o trebuinta, daca ai parul foarte lung. Alura moderna pe care o exprima coafura are puterea de a te evidentia intr-o multime si acesta este efectul definitiv, pe care si-l doreste orice iubitoare de moda. Prinde parul intr-o coada pe care o perii.

O alta cale de a fi stralucitoare este sa dai volum parului si sa scuturi varfurile parului. Acest efect stralucitor se obtine usor folosin o placa, asa ca dupa ce usuci parul drept, apeland si la o perie rotunda, ia suvite individuale de par si indreapta-le cu placa. Daca nu ai un par drept, nu ezita sa il indrepti, doar asigura-te ca pastrezi volumul…

Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016Coafuri noi 2016