Coafuri pentru breton prins

478

Arunca o privire peste sfaturile noastre si alege-ti o coafura pentru breton care sa se potriveasca formei fetei tale sau afla cum sa iti prinzi bretonul.

cum sa iti prinzi bretonul

Este usor sa nu ai breton, dar coafurile cu breton sunt foarte moderne si adaptabile. Aproape orice femeie a incercat acest stil macar o data. Dupa ce te-ai hotarat sa risti si sa iti lasi breton intr-o parte, trebuie sa stii ca procesul de crestere a acestuia poate fi destul de dificil.

Exista multe variante de a aranja o tunsoare cu breton. Poti incerca un look cu bretonul intr-o parte, pentru ca acesta face mai usoara trecerea de la o carare in centru la una laterala.

par lung cu breton intr-o parte

Ia in considerare urmatoarele idei de coafare a unei tunsori cu breton:

Cum sa introduci bretonul in coafura ta
Prima faza in cresterea bretonului este mai mult decat evidenta: trebuie sa lasi bretonul sa creasca. Poti incerca sa iti porti bretonul ca parte a unei tunsori filate.

breton intr-o parte

Coada de cal intr-o parte
Dupa ce bretonul a inceput sa iti creasca si a ajuns la dimensiunea potrivita, il poti strange intr-o parte si iti poti face o coada de cal. Pentru un look perfect, parul ar trebui sa fie impletit usor.

Impletitura stransa in fata

Impletitura stransa in fata
O impletitura frontala este o idee minunata pentru cand esti in cautarea unei coafuri pentru o tunsoare cu breton.

cum sa iti prinzi bretonul

Breton prins intr-o parte
Aceasta este un mod minunat de a arata sic si de a-ti tine bretonul departe de frunte. Prinde-ti bretonul cu agrafe intr-o parte si vei obtine un look frumos, retro.

Bobul lung
Daca nu stii cum sa iti prinzi bretonul care a carui lungime a inceput sa creasca, o astfel de tunsoare este perfecta daca ai un breton de lungime medie. Este un stil minunat.

cum sa iti prinzi bretonul

Prins in coada
Cu spray-ul potrivit, iti poti prinde bretonul la spate intr-o coada de cal. Finiseaza stilul cu agrafe.

Poti folosi bentite de par
Daca ai bretonul prea scurt si spray-ul nu te ajuta, poti incerca sa porti o bentita de par stilata…

coafura pentru bretoncoafura breton prins