Sfaturi pentru o coafura perfecta

137

Simţiţi nevoia unei noi coafuri pentru că nu va place vechea coafură? Sau încă nu aţi gasit coafura preferată? Sau încercaţi să menţineţi o coafură bob stratificat? Pe de altă parte, toată lumea are zile proaste legate de tunsoare. Sunteţi pe drumul cel bun în aflarea răspunsurilor corecte.

Sfaturi pentru o coafura perfecta

Puteţi ori să mergeţi la un stilist pentru o coafura perfecta profesională, ori să va coafaţi singure, adoptând doar câteva ustensile şi tehnici profesionale simple. Iată câteva sfaturi utile pentru o coafură perfectă:

În general, tunsorile femeilor vin în următoarele categorii:

  1. tunsori buclate
  2. tunsori lungi
  3. tunsori medii
  4. tunsori scurte
  5. tunsori drepte
  6. tunsori ondulate

Pe de altă parte, există coafura perfecta pentru toate formele feţei. Sunteţi una dintre femeile care cred că editorii revistelor ascund unele secrete legate de coafuri şi tunsori? Unul din trei pretinde că ştie tunsoarea perfectă, cea mai satisfăcătoare coafură pentru toate formele feţei: o parte încreţită, o parte stratificată.

Iată câteva sfaturi despre cum să dobândiţi o coafură perfectă:

  • Dacă nu aveţi părul lung, încercaţi o tunsoare în “v”, pentru a beneficia de lungime suplimentară. Este, de asemenea, un look minunat pentru păr lung, despre care se crede că este sexy.
  • Nu lăsaţi părul prea lung şi să nu depăşească mai mult de doi centimetri de partea de sus a sternului.
  • Cel mai important lucru este să nu stratificaţi prea mult în partea din spate. Tot timpul să lăsaţi cele mai bune straturi în faţă, deoarece vă înrămează chipul.
  • Pe de altă parte, pentru părul scurt, evitaţi să depăşiţi linia sprâncenelor sau lobul urechii…