Home / FRUMUSETE / Coafuri / Tipuri de permanent pentru par lung

Tipuri de permanent pentru par lung

Tipuri de permanent pentru par lungUn permanent pentru par lung sau niste onduleuri permanente, este o coafura care implica par ondulat sau indreptat folosind anumite chimicale. Acestea dureaza intre 2 si 6 luni, astfel aducand o schimbare durabila in imaginea ta.

In timp ce acest tip de tehnica poate fi create pe un par scurt si lung, permanentele pentru par lung sunt cele mai populare dintre cele doua. Daca vrei un permanent pentru par lung, ar trebui mai intai sa alegi tehnica potrivita si apoi sa te decizi asupra celui mai potrivit tip de permanent pentru parul tau frumos si lung.

Permanent pentru par lung: ti se potriveste?

Cum poti spune daca un permanent este bun pentru parul tau? Cum orice stilist bun ti-ar spune, permanentul nu este o alegere potrivita pentru parul deteriorat, vopsit sau cu reflexe. Parul tau are nevoie de sanatate si putere, pentru a suporta chimicalele.

Tipuri de permanent pentru par lung

Permanent pentru par lung: spirale

Daca tu si stilistul tau decideti ca permanentul este ceea ce ai nevoie, atunci poti incepe sa alegi tipul de permanent pentru tine! Unul dintre cele mai dragute permanenturi este spirala.

O spirala delicata, sau niste onduleuri, te asigura ca obtii bucle lejere care adauga mai mult volum parului lung si subtire. Este un look fara varsta, usor de creat si de ingrijit. Pentru a crea spirale delicate, stilistul va folosi tije largi.

Tipuri de permanent pentru par lungTipuri de permanent pentru par lung

Daca ai parul fin, stilitul va alege un acid, unul nu foarte puternic pentru a nu-ti deteriora parul.

Un permanent spiralat te va asigura ca obtii spirale stranse, in diferite directii. Pentru un permanent cret, un stilist va folosi tije lungi si subtiri.

Chiar daca iubesti buclele spiralate, tine minte ca parul tau saltaret se va lasa in timp. Ca rezultat, daca vrei sa mentii imaginea, fii pregatita sa investesti in alte permanenturi pentru par lung, cand parul este 100% sanatos si puternic.

Tipuri de permanent pentru par lungTipuri de permanent pentru par lung

Cum sa ingrijesti spiralele

Indiferent de tipul de permanent, fie spirale delicate sau bucle, are nevoie de ingrijire pentru a arata uimitor. Deci alege produse de ingrijire a parului cret, sampoane, balsamuri si masti pentru par ondulat.

loading...