Home / FRUMUSETE / Coafuri / Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016

Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016

Va vom prezenta o colectie intreaga de tunsori in tendinte care sunt potrivite pentru cele care vor merge anul acesta la nunti in calitate de invitate. Este o surpriza frumoasa pentru voi? Sigur ca este.

Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016

Daca vrei ca toata lumea sa te admire la o nunta, dar nu vrei sa faci prea mult efort sa-ti aranjezi parul, poti alege o tunsoare foarte scurta.  Este un stil foarte sexy si atragator.
Daca nu iti plac astfel de tunsori, nu e nici o problema, pentru ca avem cate ceva pentru toata lumea si pentru toate gusturile. Exista multe variante de tunsori in tendinte, precum tunsoarea bob in scari. Aceste tunsori se pot stiliza in multe feluri.

Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016 2

Cu ce coafura sa stralucesti la o nunta in 2016? Haideti fetelor, nu stiti? O coada de cal, o impletitura eleganta, o coafura cu parul desfacut? Aveti atat de multe optiuni. Alegerea sta in mainile voastre.

Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016 4

Si cu asta am incheiat. Dar nu inainte de a va atentiona: nu uitati sa luati in considerare forma fetei, felul parului si rochia pe care o veti purta la nunta inainte de a va hotari ce tunsoare veti avea. Si apoi va puteti bucura de atentia tuturor !

Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016 5Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016 6Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016 7Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016 8Tunsori in tendinte pentru invitatele la nunti in 2016 9