Home / FRUMUSETE / Coafuri / Tunsori moderne par mediu 2016

Tunsori moderne par mediu 2016

Toate femeile au o zi buna daca si parul lor arata bine. Tendintele se schimba de la an la an, de la sezon la sezon, iar femeile nu au suficient timp la dispozitie pentru a trece de la un look la altul.

Tunsori moderne par mediu 2016

Ai parul de lungime medie, insa nu stii ce tunsoare ti se potriveste in functie de forma fetei? Noi venim cu sfaturi si iti spunem care sunt cele mai moderne tunsori pentru anul 2016.

Tunsorile pentru par mediu au o gama variata pentru alegerea coafurii. Parul mediu ne ofera posibilitatea de a pastra feminitatea parului lung, si totodata ne scuteste de pierdere unui timp lung pentru coafare.

Tunsoarea filata

O tunsoare moderna este tunsoarea filata, purtata si de vedete, precum Camereon Diaz, Jennifer Aniston. Acest look ne ofera un aer fresh, dinamic si rebel. Pentru cele care isi doresc volum, aceasta tunsoare este ideala. Se recomanda femeilor cu fata rotunda si dreptunghiulara, deoarece incadreaza chipul si scoate in evidenta trasaturile care trebuie.

cameron diaz

Tunsoarea bob

Tunsoarea bob este adoptata inca din anii `20 si reprezinta simplitate, naturalete, feminitate. Poate fi purtata cu carare pe mijloc, intr-o parte sau cu breton. Daca vrem sa avem mai mult volum, il putem obtine cu ajutorul unui foehn.  Daca optam pentru breton, el poate sa fie filat, lateral sau pe toata fruntea.

Tunsoare par mediu si cret

Cele cu parul cret sunt norocoase, deoarece parul cret arata foarte bine pe lungime medie, iar daca avem si o fata rotunda, ne va incadra perfect chipul. Aranjarea va fi usoara, buclele le vom aranja intr-un timp scurt si natural. Volumul nu este o problema, deoarece parul buclat ne va masca suficient radacina. Un bob asimetric este cea mai buna alegere pentru a ne scoate in evidenta buclele.

Rihanna par mediu ondulat

Tunsoare par mediu si lipsit de volum

Pentru cele fara volum ëxista o solutie: putem opta pentru un look in scari, cu un breton filat. Bretonul ne va scoate in evidenta forma fetei si ne va masca fruntea proeminenta.

Tunsoare par mediu drept

Faptul ca optam pentru o tunsoare medie si dreapta trebuie sa fim atenti, deoarece parul trebuie sa fie egal pe intreaga lungime. Acest look ne va evidentia trasaturile fetei, ascunzand partea din spate…

par mediu elegant par mediu elegant frizura par mediu par mediu cu breton par mediu elegant tunsoare bob par mediu tunsoare par mediu blond tunsoare par mediu filat tunsoare par mediu Jenifer Lopez tunsoare par mediu Tunsori par mediu 2016