Colectia de machiaj Giorgio Armani

156

Firma de lux Giorgio Armani scoate la iveala esentialul sau intr-o colectie de produse fabuloase.

Colectia de machiaj Giorgio Armani

Colectia de machiaj Giorgio Armani aduce o multime de optiuni interesante, toate meritand sa fie luate in considerare. Noile alternative de sezon sunt concepute pentru a satisface nevoile de subtilitate, aducand un set de optiuni fabuloase pentru a da frumusetea necesara femeilor moderne. De la produsele luxoase de calitate, care te ajuta sa obtii un look in nuante minunate, ce iti infrumuseteaza trasaturile, firma aduce o multime de optiuni interesante care merita analizate:

Ruj lichid

Nu a fost niciodata mai usor sa obtii buze sarutabile cu aceste tonuri de ruj lichid. Aceste tonuri noi fabuloase nu sunt doar luxoase, ele hranesc buzele datorita uleiurilor emoliente pe care le contin.

Colectia de machiaj Giorgio Armani

Vechea tehnologie care presupunea gelificarea uleiurilor a fost inlocuita de o noua si mai buna tehnologie, care foloseste polimeri elastici pentru crearea unei experiente mai bune. Firma a lansat nu mai putin de 18 nuante de machiaj si vor mai aparea in lunile ce urmeaza. Aceste nuante sunt permanente…

Paleta de farduri

Indiferent de ce tip de machiaj preferi, sa obtii un ten perfect este cel mai important subiect care trebuie sa aiba o rezolvare de succes. In timp ce tendintele vin si pleaca, alura pielii subtil bronzate pare sa ramana constanta. Pentru a obtine un ten sarutat de soare, firma aduce un autobronzant in editie limitata.