Home / ARTICOLE MARI STANGA / Modele de unghii aurii

Modele de unghii aurii

Transforma-ti unghiile cu ajutorul acestor modele noi de unghii aurii. Recreeaza modelele sau creeaza un model propriu, pentru o manichiura aurie, incat unghiile tale vor arata minunat orice varianta ai alege.

Modele de unghii aurii

Imaginile fabuloase ilustrand cele mai sexy lacuri au devenit importante pentru moda si pentru admiratorii frumusetii, asa ca asigura-te ca iti subliniezi personalitatea pregatindu-ti unghiile la perfectie cu modele de unghii aurii. Exista o arie de modele de unghii aurii stilate, asadar rasfoieste selectia de modele de unghii aurii si alege-le pe cele care se potrivesc stilului tau.

Modele de unghii aurii

Optiunile sunt nelimitate cand vine vorba de unghiile tale, precum si tehnicile pe care le poti alege pentru a obtine un model stilat, asa ca alege instrumentele preferate, accesoriile si lacurile nuantate si lasa-ti imaginatia sa zboare. Alege sa recreezi urmatoarele modele de unghii aurii sau adauga-ti amprenta pentru a obtine o manichiura unica ce te va reprezenta.

Modele unghii aurii

Modelele grafice create folosind nuante frumoase te pot ajuta sa obtii o manichiura eclectica, deoarece au puterea sa iasa in evidenta la fiecare eveniment. Cele mai populare detalii grafice de experimentat sunt lanturile, efectele marmorate, buzele, fluturii, liniile si imprimeurile animale stilate, asa ca amesteca modelele pentru a obtine o manichiura minunata de fiecare data. Modelele asimetrice dau o vibratie indrazneata, care iti va aface unghiile sa iasa in evidenta, asa ca indrazneste sa experimentezi diferite modele de unghii aurii pe fiecare unghie.

Modele unghii aurii

Daca nu iti doresti foarte mult o vibratie indrazneata, poti adopta o manichiura unica, mai romantica, feminina, cu nuante si modele de unghii aurii delicate ca motivele florale si bulinele dragute. Imprimeurile animale pastelate sunt prea adorabile, asa ca alege sa le porti pe toate unghiile si/sau doar pe cea de la degetul inelar/mare.

Modele de unghii aurii

Un model care emana stil si stralucire poate fi usor obtinut folosind o oja pastelata sau putin sclipici. Sclipiciurile argintii si aurii sunt cele mai populare nuante, dar pot fi folosite si alte nuante. Creeaza modele de unghii aurii folosind nuanta preferata sau acopera intreaga unghie cu o culoare si „condimenteaza” imaginea cu putin sclipici. O manichiura stralucitoare va arata intotdeauna frumos, asadar poti experimenta diferite modele de unghii aurii in fiecare saptamana…

Modele de unghii auriiModele de unghii auriiModele de unghii auriiModele de unghii cu gel auriiModele de unghii cu gel auriiModele de unghii cu gel auriiModele de unghii cu gel auriiModele de unghii cu gel auriiModele de unghii cu gel auriiModele de unghii cu gel auriimanichiura auriemanichiura auriemanichiura auriemanichiura auriemanichiura auriemanichiura auriemanichiura auriemanichiura auriemanichiura auriemanichiura aurieruffian nailsModele de unghii aurii Modele de unghii aurii Modele de unghii aurii Modele de unghii aurii