Home Stiri Irina Nicolae a căutat o mamă surogat? Iată care este adevărul!

Irina Nicolae a căutat o mamă surogat? Iată care este adevărul!

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 636 views 2 minute timp de citit

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., a fost acuzată de faptul că ar fi apelat la o mamă surogat. Vedeta s-a decis să vorbească despre aceste lucruri și să spună adevărul.

Irina ASIA 10

„Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt gravidă, sincer. Eu n-am ascuns. Dar nu m-a întrebat absolut nimeni, niciun ziarist. Noi oricum nu suntem genul de cuplu care să se ducă la ziare să spună… «Domn’le, vom avea un copil». Dacă oamenii mă întrebau, le-aș fi spus, n-ar fi fost niciun secret. Fetița se simte foarte bine și e foarte cuminte. Râde tot timpul. O cheamă Scarlett Maria. Nu ne-am gândit la botez, pentru că soțul meu e foarte ocupat. O să vedem, probabil sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai, depinde de cum va fi el liber. O să-l facem aici, în Ungaria, unde locuim, dar nu se știe niciodată. Nu am hotărât nici măcar data. Oricum, va fi după Paște. Copilul trebuie să fie creștinat. Nu știm încă unde, aceste detalii vor fi puse la punct în curând. Micuța s-a născut pe 2 februarie. Nu sunt atât de obosită pe cât s-ar crede, pentru că am un copil foarte cuminte, foarte bun. Oricum, dacă sunt, e o oboseală plăcută. S-a speculat că am apelat la o mamă surogat, dar nu e adevărat. Am fost foarte gravidă. Am avut o sarcină foarte frumoasă, am avut noroc. Nu mă pot plânge de absolut nimic”, a declarant Irina Nicolae după ce au apărut tot felul de zvonuri cu privire la faptul că ar fi căutat mamă surogat.

Irina ASIA 11

Deși s-au rostit vorbe dure cu privire la presupusul gest al Irinei Nicolae, vedeta nu a pus la suflet și a încercat să ocolească toate aceste afirmații care aveau ca scop așezarea vedetei într-o lumină proastă…

Chiar dacă nu mai apare foarte des pe micile ecrane, Irina Nicolae, fosta membră A.S.I.A., pare că nu a fost uitată de cei ce la un moment dat fredonau toate piesele celebrei trupe în care a cântat și își făceau celebra ei coafură cu foarte multe codițe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed