Home / MODA / Moda anilor 70

Moda anilor 70

Daca iti place moda anilor 70, cauta pantaloni sau blugi cu talie inalta si evazati. Poarta costume cu pantaloni si salopete lungi. Descopera diva din tine cu sclipici, accente metalice si pietre. Tine minte ca cele mai multe stiluri ale anilor 70 arata cel mai bine purtand saboti cu platforma, sandale sau pantofi disco (platforma).

Moda anilor 70

Trebuie sa stii cum sa creezi un look bine proportionat, cu cateva ajustari, pentru a purta cu adevarat o tendinta. Oricum, trebuie sa adaptezi tinutele retro prin propriile idei pentru moda anilor 70.

Moda anilor 70

Anii 70 au creat o perioada cu numeroase tendinte dragute si le poti potrivi si combina sau poti potrivi si combina imaginile de epoca cu accesoriile si hainele recente.

In 1972, moda a avut o singura directie, fuste mini, medii si lungi si pantaloni sexy, haine comode, de casa.

Moda anilor 70

Aici avem o repartizare de imbracaminte pentru moda anilor 70:

•    Fuste mini create de obicei din blugi sau bumbac.
•    Rochii mini.
•    Fuste mini purtate pe sub o haina lunga. Hainele nu aveau nasturi pentru a lasa sa se vada piciorul, pentru o imagine sexy, evidentiata de cizme pana la genunchi, care se potriveau cu fusta sau haina.
•    Fustele de lungime medie care uneori luau forma unor pantaloni nu foarte atragatori, dar acompaniate cu palarie de acelasi gen creau o imagine sexy.
•    Multe fuste si rochii de lungime medie facute din petice. Uneori peticele erau create din diferite materiale de blugi vechi.
•    Colantii erau purtati uneori pe sub rochiile scurte din acelasi material. La acestia se potriveau cizme cu toc gros.

Moda anilor 70

Moda anilor 70 – Machiajul si coafura

Machiajul si majoritatea coafurilor anilor 70 s-au potrivit spiritului acelor vremuri, acestea fiind simple, usor de intretinut si naturale. Femeile isi purtau parul lung, scurt, voluminos, drept si adesea dezordonat. Machiajul consta in culori naturale, nude, incercand mai mult sa evidentieze frumusetea proprie decat sa o acopere.

Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading..