Moda anilor ’70

1198

Daca iti place moda anilor ’70, cauta pantaloni sau blugi cu talie inalta si evazati. Poarta costume cu pantaloni si salopete lungi. Descopera diva din tine cu sclipici, accente metalice si pietre. Tine minte ca cele mai multe stiluri ale anilor ’70 arata cel mai bine purtand saboti cu platforma, sandale sau pantofi disco (platforma).

Moda anilor 70

Trebuie sa stii cum sa creezi un look bine proportionat, cu cateva ajustari, pentru a purta cu adevarat o tendinta. Oricum, trebuie sa adaptezi tinutele retro prin propriile idei pentru moda anilor ’70.

Moda anilor 70

Anii ’70 au reprezentat o perioada cu numeroase tendinte dragute si le poti potrivi pentru a te inspira sa combini imaginile de epoca impreuna cu accesorii si haine din vremurile actuale.

In 1972, moda se baza pe fuste mini, medii si lungi si pantaloni sexy, haine comode, de casa.

Moda anilor 70

Iata in ce consta moda anilor ’70:

•    Fuste mini create de obicei din blugi sau bumbac.
•    Rochii mini.
•    Fuste mini purtate pe sub o haina lunga. Hainele nu aveau nasturi pentru a lasa sa se vada piciorul, pentru o imagine sexy, evidentiata de cizme pana la genunchi, care se potriveau cu fusta sau haina.
•    Fustele de lungime medie, care uneori luau forma unor pantaloni nu foarte atragatori; cand acestea erau accesorizate cu palarii de acelasi gen, ofereau o imagine sexy.
•    Multe fuste si rochii de lungime medie facute din petice. Uneori, peticele erau create din diferite materiale de blugi vechi.
•    Colantii erau purtati uneori pe sub rochiile scurte, din acelasi material. La acestia se potriveau cizmele cu toc gros.

Moda anilor 70

Moda anilor ’70 – Machiajul si coafura

Machiajul si majoritatea coafurilor anilor ’70 s-au potrivit spiritului acelor vremuri, acestea fiind simple, usor de intretinut si naturale. Femeile isi purtau parul lung sau scurt, voluminos, drept si adesea dezordonat. Machiajul consta in culori naturale, nude, incercand mai mult sa evidentieze frumusetea proprie decat sa o acopere…

Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70Moda anilor 70