Tinute de primavara

616

Primavara a venit cu sansa de a actualiza garderobele tuturor femeilor cu niste tinute de primavara proaspete. Depinde de tine cum vrei sa te adaptezi tendintelor, incat sa-ti evidentiezi propriul stil cu tinute de primavara.

Tinute de primavara

Pelerine

Aceste pelerine sunt perfecte pentru o tinuta stratificata pe timpul iernii, de aceea iti poate fi greu sa crezi ca le poti purta primavara. Dar acestea pot fi foarte placute si iti pot da caldura necesara si in lunile mai calde de primavara. Pelerinele din satin in culori de sezon sunt foarte dorite de femei, deoarece le creeaza un look modern si in ton cu nuantele primaverii.

Tinute de primavaraFuste din piele

Fustele de piele nu sunt doar pentru iarna, ci se potrivesc la fel de bine si primavara. Exista numeroase colectii care prezinta aceste obiecte stilate intr-o tinuta. In nuante mai luminoase sunt ideale de tinute de primavara pentru acest sezon.

Nuante metalice

Primavara aduce tinute de primavara in nuante metalice foarte moderne ca bronzul, auriul, argintiul, pielea, matasea etc. Aceste piese vestimentare se vor gasi pe rafturile multor magazine de-a lungul acestui sezon. Ele vor deveni o necesitate pentru toate femeile care isi doresc un look modern.

Tinute de primavara

Alb si negru

Modelele in alb si negru se poarta sezonul acesta. De la imprimeuri simple la dungi si patratele, nu exista nicio indoiala ca albul si negrul sunt nonculori moderne pentru aceasta perioada. Atat timp cat te hotarasti sa le combini sau sa porti tinute de primavara monocromatice in aceste nuante, vei crea un look modern si de invidiat. De exemplu, o bluza neagra cu modele grafice albe se regaseste pe podiumurile prezentarilor de moda celebre.

Dungile indraznete si patratelele exagerate pastreaza paleta de culori la nivel minim, amestecand exuberanta cu o usoara nota de timiditate.

Tinute de primavara

Aplicatii florale

Inflorind prin noi inceputuri, rochiile de primavara sunt placerile „gradinii” noastre. De la aplicatiile florale la motivele tridimensionale, aceste rochii divine inspira aceste tinute de primavara. Fantezia s-a transformat intr-o arie unica de motive florale, explorate peste tot, prin subtilitate si delicatete, celebrand delicatetea intr-un mod mai putin evident. Si cum evolutia este la fel de naturala ca si trecerea timpului, astazi traducem motivele florale prin aplicatii tridimensionale si decoruri.

Multi creatori de moda nu au rezistat tentatiei de a adauga cateva motive florale in colectiile lor celebre de primavara. Acestea sunt ca un omagiu pentru respetivul anotimp, marcat de renastere, inceput, o noua viata pentru orice si oricine…

Tinute de primavaraTinute de primavaraTinute de primavaraTinute primavaraTinute de primavaraTinute de primavaraTinute primavaraTinute primavaraTinute primavara