HomeStiri Mondene Giani Kiriță, ieșire nervoasă la „Exatlon”: „Nu mai face așa, urâțenie!”

Giani Kiriță, ieșire nervoasă la „Exatlon”: „Nu mai face așa, urâțenie!”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 773 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Giani-Kirita.jpg

În cadrul competiției Exatlon, Giani Kiriță a avut o ieșire nervoasă care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Colericul antrenor al echipei Războinicilor de la Exatlon a jignit o concurentă din echipa adversă, cea a Faimoșilor.

Giani Kirita in Stiri Mondene

Giani Kiriță de la Exatlon a atras critici în urma felului nepotrivit în care s-a comportat în cea mai recentă ediție, deoarece nu s-a putut controla și a jignit-o pe Andreea Arsine, concurentă în cadrul Exatlon. Acest incident a avut loc la Exatlon pe fundalul luptei dintre Andreea Arsine și Nicoleta Luncă, atunci când scorul era de 9 la 6 pentru echipa Războinicilor. Când s-a ajuns la foto finish în proba de la Exatlon, Andreea Arsine i-a făcut lui Giani Kiriță un semn cu mâna să tacă, ceea ce l-a enervat la culme pe sportiv, care a replicat impulsiv spunându-i că este „urâtă”; acesta a adăugat și că el a avut femei frumoase la viața lui.

„Niciodată în viață, facem pariu. Nu mai face așa, urâțenie! Vezi că mă sperii, că tu ești urâtă! Păi, asta zic, nu mă speria, că am femei frumoase în viața mea”, a fost reacția exagerată a lui Giani Kiriță de la Exatlon, care a țipat acele cuvinte. Andreea Arsine i-a spus doar că acela este punctul ei, rămânând fără replică la adresa jignirii pe care a primit-o de la Giani Kiriță în cadrul competiției Exatlon.

Fanii competiției Exatlon sunt extrem de supărați pe felul în care se poartă Giani Kiriță și îl taxează pe platformele de socializare, mai ales că nu este la prima reacție de acest gen, întrucât a mai adresat vorbe urâte participanților…

Giani Kiriță are 41 de ani și este fost jucător de fotbal. Acesta este celebru deoarece a activat în cadrul echipei Dinamo București, unde a fost și căpitan. În prezent este antrenor al echipei Războinicilor în competiția Exatlon, care se filmează în Republica Dominicană și se difuzează pe postul Kanal D.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed