Compatibilitate Berbec-Rac

290

Orice relatie dintre zodiile Berbec si Rac se bazeaza, in cea mai mare parte, pe disponibilitatea Berbecului in a face schimbari. Aceste doua zodii sunt foarte diferite, iar Berbecii sunt cei care trebuie sa lase de la ei cel mai mult.

Compatibilitate Berbec-Rac

Nativii in zodia Rac sunt caracterizati prin dorinta de a intemeia o familie, de a avea stabilitate in plan emotional si profesional. Spre deosebire de acestia, Berbecii sunt firi mai libertine, care vor intotdeauna sa aiba parte de schimbari si sa incerce lucruri noi.

Compatibilitate Berbec-Rac – relatii

Racii sunt semene de Apa, iar Berbecii, semne de Foc, iar acest lucru duce la complicatii intre relatiile de acest tip. Este foarte greu ca relatia dintre un Berbec si un Rac sa fie mentinuta un timp indelungat, din cauza ciocnirilor care pot parea intre cele doua zodii. Atitudinea aproape agresiva a Berbecilor este suportata cu greu de catre nativii din zodia Racului.

De asemenea, agitatia permanenta a Berbecilor ii face pe Raci sa simta ca sunt depasiti de situatie, iar relatia dintre cei doi se poate transforma adesea intr-o competitie permanenta. Berbecii au necesitati diferite, isi doresc ca intreaga lume sa fie doar a lor si se expun adesea la riscuri, pe cand nativii din zodia Racului apreciaza mai mult monotonia si stabilitatea. Aceste aptitudini de aventurier ale Berbecului pot pune dificultati in relatie, prin iritarea Racului.

Compatibilitate Berbec-Rac – dragoste

Linistea caminului ii face fericiti pe nativii din zodia Racului, iar acesta este principalul lucru pe care ei il asteapta de la partenerul de viata. Lipsa dorintei Berbecului de a intemeia o familie poate duce chiar la destramarea cuplului. Pe de alta parte, Berbecilor li se poate parea ca a isi trai viata linistiti, alaturi de familie, reprezinta un adevarat calvar.

In general, aceste doua zodii nu sunt compatibile, dar unele alinieri ale planetelor pot ajuta la acest lucru. Este important ca ambii parteneri sa lase de la sine si sa se axeze, in principal, pe bunastarea celuilalt. Nativii din zodia Rac sunt atat de diferiti de cei din zodia Berbec, incat toate relatiile se bazeaza doar pe intelegerea, atitudinea si gradul de binevointa a Racului…

Astfel, intr-o relatie Berbec-Rac, Berbecii vor considera intotdeauna ca Racii sunt capriciosi, iar Racii vor considera intotdeauna ca Berbecii cer prea mult de la ei. De asemenea, independenta nativilor din zodia Berbec ii va deranja pe Raci, acest lucru ducand la o noua serie de conflicte. Mai mult, Racii vor considera ca sentimentele si trairile nu le sunt respectate de catre nativii din Berbec, iar sensibilitatea le va fi calcata in picioare.