Home / Horoscop / compatibilitate zodii / Descoperă ce zodie ești în horoscopul spaniol

Descoperă ce zodie ești în horoscopul spaniol

Descopă ce zodie ești în horoscopul spaniol axându-te după ziua în care te-ai născut. Dacă în horoscopul tradițional ne-am obișnuit cu 12 zodii, în horoscopul spaniol întâlnim 9. Zodia Toreadorului, Flamenco, Maurului, Morii de vânt, Cidului, Garoafei roșii, Taurului, Mina Iobata și zodia Sangriei.

Descoperă ce zodie ești în horoscopul spaniol

Citește mai jos și află sub ce semn zodiacal te aflii în horoscopul culturii spaniole.

Cei născuți în zilele de 1, 10, 19, 20 fac parte din zodia TOREADORULUI, aceștia sunt persoane independente care știu ce vor de la viață. Le plac provocările și atunci când sunt provocați iau mereu taurul în coarne. Trăiesc relațiile amoroase cu internsitate și asta îi face speciali.

Cei născuți în zilele 2, 11, 20, 29 fac parte din zodia FLAMENCO. Chiar dacă prin flamenco înțelegem senzualitate și pasiune, persoanele aflate sub această zodie par a fi chiar invers. Sun persoane timide care se lasă greu cucerite.

Cei născuți în zilele 3, 12, 21, 30 fac parte din zodia MAURULUI. Nativii acestei zodii sunt persoane care sunt în continuă căutare de adrenalină. Le plac senzațiile tari și sunt mereu activi. Se plictisesc repede de o activitate, de aceea le place să fie înconjurați de oameni cu aceleași interese ca și ale lor.

Cei născuți în zilele 4, 13, 22, 31 fac parte din zodia MORII DE VÂNT, aceștia sunt caracterizați de nonconformism și de atitudine pozitivă, ceea ce îi face speciali. Totuși, sunt plini de paradoxuri, deoarece au o autocritică foarte accentuată, chiar dacă cu cei din jur sunt foarte toleranți.

Cei născuți în zilele 5, 14, 23 fac parte din zodia CIDULUI și sunt foarte sentimentali. De obicei își împărtășesc trăirile emoționale cu cei din jur și la rândul lor, sunt buni ascultători. Totuși, atunci când sunt nervoși nu ezită să își exteriorizeze gândurile.

Cei născuți în zilele 6, 15, 24 fac parte din zodia GAROAFEI ROȘII. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane foarte sensibile, la fel ca și garoafa. Sunt persoane emotive care sar mereu în ajutorul oamenilor cu probleme. Se implică des în campanii umanitare și au mereu inițiative pe acest domeniu.

Cei născuți în zilele 7, 16, 25 fac parte din zodia TAURULUI și chiar dacă asemănăm acestă zodie cu cea din horoscopul tradițional, există câteva diferențe. Nativii născuți sub acestă zodie sunt persoane care se atașează foarte greu de persoane și le dau drumul la fel de greu. Sunt persoane sincere, cu care odată ce te-ai împrietenit, ramâi prieten pe viață.

Cei născuți în zilele 8, 17, 26 fac parte din zodia MINA IOBATA. Nativii acesti zodii sunt persoane foarte spirituale și mai cred în utopie și iubire supremă. Emană fericire prin toți porii, care îi molipsește și pe cei din jur. Chiar dacă par a fi persoanele lângă care am vrea să fim întotdeauna, pot fi și cicălitoare uneori.

Cei născuți în zilele 9, 18, 27 fac parte din zodia SANGRIEI. Persoanele născute sub acest semn zodiacal iubesc tot ceea ce este frumos și unic. Le plac călătoriile și aventura. Vor mereu să învețe lucruri noi și sunt deschiși scimbărilor, chiar dacă uneori adaptarea este mai grea.