Ce inseamna cand visezi purici

1031

Daca visezi purici, inseamna ca vei avea un acces de furie sau ca vei fi manipulata de catre cineva apropiat ca sa te razbuni.

Ce inseamna cand visezi purici

Puricii in vis pot sugera ganduri care iti consuma energia si ambitia sau care iti diminueaza gradul de sociabilitate. Mai pot simboliza si griji, boala ori sentimente pe care le-ai captat de la altcineva sau in urma vizionarii unui film cu mesaj negativ. Daca visezi ca ai purici pe corp, inseamna ca ai niste obiceiuri nu tocmai curate, la propriu, sau ca ai niste relatii cam „parazitare”, nesanatoase.

Daca visezi ca esti muscata de purici, semnifica faptul ca esti barfita de catre prieteni falsi. Dar poate insemna si ca iti vei mari averea sau te vei imbogati. Insa, daca in vis iti apare ca partenerul tau este muscat de purici, atunci inseamna ca iti va fi infidel.

Daca omori un purice, visul indica faptul ca iti vei invinge dusmanii, iar daca visezi ca ai multi purici pe corp, inseamna ca vei fi tradata de cineva sau ca vei avea parte de o pierdere. Puricii in vis pot semnifica si boala, o mica iritatie sau faptul ca trebuie sa iti rezolvi anumite probleme din trecut.

Cand vezi o persoana care are purici, visul poate sugera ca vei avea o relatie cu acel om sau ca se nasc niste sentimente intre voi…

Traditia spune ca daca visezi multi purici, atunci vei fi bogata, te asteapta o avere mare.