Ce inseamna cand visezi struguri

1236

Visele sunt importante. Si la fel de important este sa stim sa le descifram. Noi va venim in ajutor astazi si va dam cateva explicatii pentru un vis in care elementul central sunt strugurii. Cititi cu atentie randurile urmatoare si aflati niste lucruri, zicem noi, interesante.

Ce inseamna cand visezi struguri

In traditia romaneasca, un vis in care apar struguri nu este deloc bun. Este, de cele mai multe ori un vis negativ care anunta necazuri, suparari. Cand visezi struguri negri, inseamna ca in viitorul apropiat te vei confrunta cu ceva probleme. S-ar putea sa ai parte de o dezamagire, sa te desparti de cineva drag.

Cand in vis iti apar multi struguri, inseamna ca sunt multe persoane in jurul tau care iti vor raul. Cei din anturaj sunt destul de barfitori si uneori uneltesc impotriva ta. Daca strugurii pe care ii vezi in vis sunt acri, e semn ca vei plange in viata reala. Nimic nu va merge potrivit planului si necazurile se vor tine lant. Trebuie sa iei lucrurile pe rand si sa incerci sa depasesti perioasa nefasta.

Cand visezi struguri rosii, te poti astepta la dificultati la locul de munca, la probleme de adaptare la un mediu nou de viata. Acest vis poate semnifica si efortul pe care il depui pentru a depasi aceste obstacole. Poate fi un semn ca incerci sa-ti schimbi comportamentul si sa relationezi cu cei din jurul tau.

Dar un vis cu struguri poate avea si semnificatii pozitive. Nu e totul chiar atat de negru, nu?

Daca te visezi culegand struguri, inseamna ca vei primi o veste buna in curand. Acest vis poate prevesti o intamplare fericita ce urmeaza sa se intample.

Daca te visezi calcand struguri in picioare, inseamna ca vei reusi sa-ti invingi dusmanii, ca poti trece peste dificultati cu usurinta si tenacitate.

Daca visezi struguri albi, inseamna ca vei reusi sa pui in practica planuri marete. Strugurii albi din vis prevestesc o stare buna de sanatate si o energie debordanta.

Daca vezi in vis struguri foarte bine copti, inseamna ca vei avea parte de o bucurie in viata ta. Ceva foarte bun urmeaza sa se intample in viata reala. Daca in vis iti apar struguri copti in ciorchine, inseamna ca vei avea parte de castiguri substantiale de bani…

Daca visezi ca mananci foarte multi struguri, inseamna ca nu te mai multumesti cu putin. Vrei sa ai tot mai multe lucruri, sa castigi tot mai mult, sa avansezi mai repede si asta nu este un aspect tocmai bun. Trebuie sa inveti sa fii mai cumpatat, sa ai mai multa rabdare, daca vrei sa mearga totul ca pe roate.