HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscopul lunii Mai pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii depuse în ultima perioadă

Horoscopul lunii Mai pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii depuse în ultima perioadă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views 4 minute timp de citit

Luna Mai va fi una a evitării negativităţii şi a luptei pentru independenţă. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii depuse în ultima perioadă, cu un adaos destul de mărişor.

Berbec

Vei avea parte de o lună deosebit de încărcată. Important este că vei fi încărcată cu energie şi vei duce totul la bun sfârşit. Nu te lăsa afectată de ironiile celor din jurul tău, vor doar să te demoralizeze. Concentrează-te doar pe obiectivele care au fost deja stabilite.

Taur

În această lună ar trebui să te concentrezi asupra obiectivelor care au fost deja stabilite. Este indicat să te fereşti de cei care te flatează fără să ştii motivul. Cu siguranţă este unul ascuns. Fii puțin mai realist, dar, cu toate acestea, nu uita să îţi arăţi dragostea. Ceea ce ar mai trebui să faci este să eviţi să te simţi inferior faţă de cei ce afişează simboluri ale puterii.

Gemeni

Fă tot posibilul ca în această lună să acorzi mai mult timp persoanelor dragi ţie, mai ales partenerului, pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia. Vei fi puțin nemilos în această lună, cuvintele vor fi folosite ca niște arme tăioase, de aceea fă tot posibilul să fii ceva mai reticent, mai tăcut, dacă este posibil. Aminteşte-ţi să asculţi înainte de răspunde.

Rac

Vei putea depăşi programele autoinduse, atât timp cât eşti motivat, conştient de ceea ce ai de realizat şi dacă nu încerci să faci pauze mult prea mari. Ar fi păcat să nu fructifici munca depusă; de aceea, dă tot ce ai mai bun, nu te lăsa descurajat de ceea ce vor spune cei din jurul tău, mai ales de vorbele colegilor care doresc doar să te demoralizeze!

Leu

Vei atrage de partea ta persoane care vor să pună stăpânire pe gândirea ta, care doresc să te manipuleze. Pentru a nu se întâmpla acest lucru, ai mare grijă la cei ce te înconjoară, la vorbele şi la acţiunile lor. Nu întotdeauna cei ce te înconjoară îţi vor doar binele. Acordă timp şi relaţiei cu partenerul, pentru a nu se mai simţi singur, cum a fost în ultima perioadă.

Fecioară

La tine va fi o lună extrem de încărcată, mai ales pe plan profesional. Dar, cu toate acestea, nu uita şi de sănătatea ta. Vei avea probleme cu nişte dureri articulare. Tocmai de aceea fii precaut şi mergi la medicul de familie, pentru a nu avea probleme mai grave mai târziu. Vei fi dornic de a lucra cât mai mult, de a-ţi îmbogăţi cultura generală.

Balanţă

Va fi o lună a iluziei şi a deziluziei. Mulţi din jurul tău vor dori să te manipuleze, să îţi schimbe ideile şi concepțiile despre viaţă. Vei fi şi mai dezamăgită când vor face acest lucru chiar cei dragi sufletului tău. Încearcă totuşi să uiţi faptele lor şi să nu îi lași să te afecteze prea mult. Dar atât timp cât vei rămâne cu picioarele pe pământ, vei fi mai obiectiv nimeni şi nimic nu te va putea atinge.

Scorpion

Te vei simţi mai vulnerabil ca niciodată în această perioadă. Acest lucru se va întâmpla mai ales în faţa celor apropiaţi, a celor cu care lucrezi. Nu este o luna perfectă pentru investiţiile financiare, mai ales a achiziţiilor. Vei avea tendinţa de a sta retras, ceea ce vei și face, cât mai des.  Încearcă să scapi de sentimentele care te frământă şi luptă pentru ceea ce îţi doreşti.

Săgetător

Din păcate, nu va fi o lună prea liniștită. Conflictul ideologic cu cei dragi va continua şi în acest interval de timp, dar nu dispera, încearcă să mai laşi şi tu de la tine, să accepţi că fiecare poate greşi, dar mai ales nu uita de sentimentele pe care le nutreşti faţă de acele persoane. Fii mai răbdător, mai stăpân pe gânduri şi situaţie.

Capricorn

Este o lună pe care ai așteptat-o foarte mult, una în care culegi roadele muncii tale de până acum. Cei din jurul tău vor fi şi ei mai binevoitori, îţi vor sări în ajutor ori de câte ori vei avea nevoie. Este o lună perfectă pentru publicitate, mai ales dacă cei care te susţin îţi vor fi într-adevăr loiali. Partenerul îţi va fi şi el alături şi va încerca pe cât posibil să te susţină în tot ceea ce vei dori să faci.

Vărsător

Vei petrece mai mult timp alături de cei dragi, vei fi dornic să le oferi cât mai multe, să fii mai responsabil, dar şi mai înțelegător. Cu toate acestea, vei pierde o sumă destul de mare de bani pe cadouri care nu îşi au rostul, care nu vor fi apreciate la adevărata valoare. De aceea, e mai bine să ai grijă să nu investești prea mult…

Peşti

Multe persoane vor pretinde că te ocrotesc, dar vor fi lipsite de loialitate şi onestitate. Fii mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Fereşte-te de acestea! Apelează la consultanţă specializată dacă doreşti să faci vreo investiţie care nu poate fi amânată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..