Horoscop 11 Februarie 2018: Capricornii se vor confrunta cu invidia celor din jur

389

Horoscop 11 Februarie 2018: Gemenii tind să aibă o atitudine puțin arogantă, Balanțele trebuie să suporte consecințele unor decizii greșite, iar Capricornii se vor confrunta cu invidia celor din jur.

Horoscop 11 Februarie

Horoscop 11 Februarie 2018 Berbec

Deși ești o persoană motivată în general, astăzi te vei lovi de o lipsă de motivație și, din nefericire pentru tine, ai destul de multe sarcini de dus la bun sfârșit. Cumva va trebui să găsești o fărâmă de chef și un strop de motivație pentru a-ți duce sarcinile cu bine la sfârșit. Altfel nu doar că este posibil să lași o impresie proastă la locul de muncă, dar s-ar putea să apară și conflicte în sânul familiei dacă nu îți îndeplinești sarcinile casnice.

Horoscop 11 Februarie 2018 Taur

Ai extrem de multe sarcini pe care trebuie să le rezolvi cât mai curând posibil, iar timpul nu este deloc de partea ta. Nu știi cu ce să începi mai întâi, întrucât nu reușești să te organizezi deloc. Ai putea să te ocupi mai întâi de sarcinile pe care le-ai primit de la muncă, iar apoi dacă vei mai avea timp, te vei ocupa și de cele personale și din plan familial. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu o să reușești să îți îndeplinești toate sarcinile casnice, membrii familiei vor înțelege că ai avut multe pe cap și nu se vor supăra.

Horoscop 11 Februarie 2018 Gemeni

Încrederea pe care o ai în tine te poate ajuta, dar te poate și încurca în anumite situații. Oamenii plac persoanele care au încredere în propriile forțe, iar majoritatea persoanelor nu agreează oamenii aroganți. Trebuie să ai grijă, pentru că pe parcursul acestei zile ai de foarte multe ori tendința de a exagera, depășești granițele încrederii în sine și devii arogant. Ai mare grijă la replicile pe care le oferi, menține-ți punctul de vedere, dar acceptă-l și pe cel al persoanelor din jur și nu te arăta superior, deoarece ai de învățat întotdeauna câte ceva din orice conjunctură și de la orice persoană.

Horoscop 11 Februarie 2018 Rac

Vrei, nu vrei, astăzi ai de făcut o călătorie în interes de serviciu. Pierderea timpului pe drumul către destinație este lucrul care nu te încântă deloc. Cu toate acestea, odată ajuns la destinație începe să îți pară bine că a trebuit să faci această călătorie, întrucât vei avea parte de experiențe frumoase pe care ți le vei aminti cu siguranță cu multă plăcere în viitor. Ba chiar mai mult, vei avea și ceva timp liber pentru a vizita împrejurimile, iar niște oameni cu care te simți bine te vor însoți.

Horoscop 11 Februarie 2018 Leu

Cu mult timp în urmă ai planificat o călătorie cu familia care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, însă tu ai cam uitat de aceasta și nu ești absolut deloc pregătit pentru ea. Din fericire pentru tine, la serviciu apar niște sarcini de ultimă oră care necesită rezolvare urgentă, iar îndeplinire unora dintre aceste sarcini va cădea pe umerii tăi, astfel că va trebui să anulezi călătoria. Având un motiv atât de întemeiat, cei dragi nu se vor supăra, însă veți reprograma călătoria, iar de această dată ar fi bine să nu mai uiți de ea.

Horoscop 11 Februarie 2018 Fecioară

De ceva vreme te tot gândești să încerci să înființezi o afacere care în percepția ta pare de viitor și profitabilă. Astăzi este ziua în care vrei să faci primul pas pentru ca visul tău de a începe afacerea respectivă să fie cu un pas mai aproape de îndeplinire. Nu doar că te vei interesa de toate actele necesare, dar prin intermediul unui prieten vei ajunge să cunoști o persoană care la rândul ei a pornit o afacere similară și care îți va da toate informațiile de care ai nevoie și te va și sfătui în privința câtorva lucruri esențiale în drumul pe care urmează să pornești.

Horoscop 11 Februarie 2018 Balanță

Câteva decizii luate nu cu foarte mult timp în urmă își arată efectele pe parcursul acestei zile și, din nefericire pentru tine, nu sunt cele mai bune efecte și cu siguranță nu cele la care te așteptai. Din această cauză nu vei fi în apele tale astăzi. Chiar vei avea tendința de a arunca vina pe cei din jurul tău, iar acest lucru poate duce la conflicte. Încearcă să fii mai asumat și să îți recunoști atât greșelile, cât și reușitele. Nimeni nu este perfect, iar dacă vrei ca ceilalți să te susțină necondiționat, ar trebui să nu îi mai învinovățești pentru deciziile tale.

Horoscop 11 Februarie 2018 Scorpion

Din cauza faptului că tinzi să te închizi mereu în tine și că nu împărtășești cu familia lucrurile care te deranjează, astăzi vei întâmpina câteva probleme cu membrii familiei. Acestea nu sunt foarte grave și pot fi ușor depășite, tot ce trebuie să faci este să fii puțin mai deschis și să comunici mai mult cu cei dragi, pentru că aceștia nu vor ști ce te supără dacă nu le spui și prin urmare nu te pot ajuta și nici nu pot evita pe viitor să mai facă anumite lucruri care te deranjează. Dacă problemele familiale se vor termina sau nu până la finalul zilei depinde doar de tine și de cum vei gestiona situația.

Horoscop 11 Februarie 2018 Săgetător

Ești extrem de înțelegător și tolerant cu cei din jurul tău în majoritatea timpului, însă astăzi tinzi să fii foarte autoritar și încerci să îți impui punctul de vedere. Cei din jurul tău vor fi foarte mirați de schimbarea drastică de comportament. Dacă nu ai grijă la atitudine, s-ar putea să îi superi pe mulți. Cu toate acestea, supărarea lor nu va dura mult timp, întrucât vor înțelege că fiecare avem zile bune și zile mai puțin bune.

Horoscop 11 Februarie 2018 Capricorn

Succesul pe care l-ai avut în plan profesional îi face pe unii invidioși, iar astăzi vei simți pe propria piele invidia acestora, întrucât vei afla de la câțiva prieteni că niște persoane la care nici nu te așteptai te vorbesc pe la spate. Deși inițial vei fi puțin supărat și dezamăgit, în cele din urmă vei realiza că acele persoane nu îți erau cu adevărat prietene. Este o lecție care te va învăța să îi apreciezi mai mult pe cei care îți sunt alături tot timpul.

Horoscop 11 Februarie 2018 Vărsător

Ai făcut recent câteva planuri pe care aveai de gând să le pui în aplicare în cursul acestei zile, însă din păcate pentru tine, câteva lucruri care nu suportă amânare apar la locul de muncă, și astfel planurile tale vor trebui reprogramate. Deși nu te bucură faptul că a trebuit să renunți pentru moment la ele, nici munca pe care o vei depune pentru a duce la bun sfârșit sarcinile primite de la serviciu nu va rămâne nerăsplătită, întrucât vei primi fie zile libere în plus, fie o primă…

Horoscop 11 Februarie 2018 Pești

O investiție pe care tu o faci în această zi va reprezenta un motiv de ceartă între tine și persoana iubită, deoarece aceasta consideră inutilă investiția făcută. Ba chiar mai mult, este extrem de supărată din cauza faptului că nu i-ai cerut părerea înainte de a cheltui banii. Conflictul se va încheia până la finalul zilei, însă tu vei învăța câteva lucruri utile din acesta, iar pe viitor vei evita investirea banilor în anumite lucruri fără a te sfătui cu partenerul în prealabil.