Horoscop 2018 Varsator pentru sanatate, bani si cariera

517

Potrivit horoscopului din 2018, Vărsătorii trebuie să fie extrem de echilibrați din punct de vedere financiar, pentru a nu avea parte de vreo pierdere.

Horoscop 2018 Varsator

Trebuie să aibă mereu grijă la toate activitățile pe care le fac și să se canalizeze doar pe una, nu pe mai multe, așa cum fac de obicei. Trebuie să aibă mare grijă la problemele minore de sănătate și să le trateze repede urmând sfaturile unui medic specialist.

Horoscop 2018 Varsator pentru SĂNĂTATE

Pentru nativii zodiei Vărsător, anul 2018 promite a fi unul decent în privința sănătății. Starea de sănătate va fi permanent una bună și de aceea nu trebuie să îți faci nicio grijă. Cei care au avut parte de stări mai puțin bune sau de boli ceva mai grave, în această perioadă își vor reveni, iar acest lucru le va schimba total starea de spirit.

Veți fi plini de energie și, de aceea, veți avea chef să faceți mai multe lucruri ca niciodată. Pentru a păstra această energie, se recomandă să mergeți la aerobic sau yoga, pentru a susține vibrația naturală. Atunci când nu vă simțiți suficient de bine, ar fi indicat să nu lucrați prea mult. Cel mai bine ar fi să vă odihniți complet și să vă întoarceți cu forțe proaspete abia atunci când vă veți simți mult mai bine.

Într-o anumită perioadă, unii Vărsători pot simți unele probleme la ureche și, de aceea, trebuie să consulte cât mai repede un medic specialist. Trebuie să aveți mare grijă la acest lucru, pentru a nu apărea complicații.

Trebuie să fiți extrem de prudente atunci când călătoriți, deoarece ar putea exista probleme de sănătate în aceste perioade și, de aceea, trebuie să fiți mereu extrem de precaute. Trebuie să știți că orice semn din partea inimii, orice probleme de insolație, pierderea poftei de mâncare, febră sau dureri de cap persistente trebuie tratate cât mai repede cu ajutorul unor specialiști.

Zonele precum genunchii, dinții și coloana vertebrală trebuie ținute în permanență sub supraveghere. Aceste părți ale corpului ar trebui să fie întărite prin exerciții regulate, reflexoterapie, masaj, acupunctură sau kinetoterapie.

În această perioadă veți fi interesate de diete și regimuri care vă vor face să vă simțiți mult mai bine. Să nu uitați să practicați meditația, pentru a vă menține energia intactă.

Cel mai indicat ar fi să mâncați cât mai multe banane, morcovi, fructe uscate, nuci, fructe proaspete, salate și cât mai multă carne slabă.

Horoscop 2018 Varsator pentru BANI

În acest an ar trebui să fiți extrem de echilibrate din punct de vedere financiar. Deși este un an foarte bun din acest punct de vedere, totuși trebuie să aveți grijă la cheltuielile însemnate, dar și la cele mai minore. Finanțele voastre vor fi bine plasate în decursul acestui an, iar acest lucru se datorează planetei Jupiter. Totuși, din mai până în septembrie, Jupiter va rămâne retrograd.

Să aveți mare grijă la toate cheltuielile, deoarece veți putea avea parte de mici neplăceri. Odată cu creșterea financiară vor apărea și oportunități noi legate de carieră, iar acest lucru vă va aduce mai multe beneficii în același timp. Se recomandă să nu investiți toți banii într-un singur loc.

În această perioadă este posibil să faceți și câteva investiții de natură imobiliară. Veți avea parte de prosperitate financiară pe durata întregului an, iar acest lucru vă va umple de energie.

Indiferent de profesiile Vărsătorilor, aceștia au parte de câștiguri însemnate și o duc foarte bine. Totuși, cei mai avantajați sunt cei ce lucrează în industria IT.

Horoscop 2018 Varsator pentru CARIERĂ

2018 va fi un an extrem de bun pentru zodia Vărsător. Uneori, pentru ei lucrurile pot părea puțin cam lente însă acest lucru nu îi împiedică să ducă absolut toate sarcinile la bun sfârșit, în timpul prestabilit. Vărsătorii își vor dori în permanență să aducă îmbunătățiri carierei lor și, de aceea, depun tot efortul pentru a reuși ceea ce și-au propus.

Datorită carierei înfloritoare, vei avea parte de câștiguri însemnate care îți vor aduce o satisfacție enormă. În a doua jumătate a lunii ianuarie vei fi extrem de ocupată și vei încerca să faci mai multe lucruri în același timp, ceea ce nu este deloc bine…

Ar trebui să îți canalizezi, în permanență, toată energia doar pe un singur lucru, iar pe acela să îl duci la bun sfârșit, în timp util. Din cauza faptului că încerci să faci mai multe activități în același timp, s-ar putea să nu reușești să termini niciuna. La acest aspect ar trebui să ai cea mai mare grijă în decursul acestui an, pentru ca totul să meargă perfect. Vei avea parte doar de reușite, iar acest lucru îți va face bine.