Horoscopul banilor pentru Craciun 2015

159

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului, în luna decembrie avem de cumpărat foarte multe cadouri. Dar este posibil să întâmpinăm problema banilor, căci trebuie să ai destule resurse financiare ca să poţi oferi tuturor celor dragi câte un cadou.

bani Craciun

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În luna decembrie vei fi cu siguranţă răsplătit pentru toate eforturile pe care le-ai depus la serviciu în toate aceste luni. Vei putea primi chiar şi nişte bani bonus pentru toată munca depusă.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

În această lună trebuie să înveţi să fii cât mai cumpătat, în ceea ce priveşte cheltuirea banilor pe diverse cadouri şi cumpărături, căci există riscul de a rămâne fără bani chiar în pragul sărbătorilor.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Decembrie este o lună prielnică pentru tine, în ceea ce priveşte primirea unor bănuţi. Cu toate acestea, învaţă să te limitezi în ceea ce priveşte cumpărarea a prea multe cadouri.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Această lună este perfectă din punct de vedere al realizărilor profesionale. Acum, după toate proiectele şi eforturile depuse, sunteţi răsplătit foarte bine, uneori chiar peste măsură. Aveţi toate şansele de a pune nişte bani frumoşi la puşculiţă.

Leu (23 iulie – 23 august)

Luna decembrie pentru voi reprezintă luna cheltuielilor, deoarece, datorită sărbătoririi Crăciunului, nu aveţi limite în ceea ce priveşte cheltuielile, atât casnice, cât şi vestimentare.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

În sfârşit, după atâtea grele aşteptări, primiţi şi voi o primă de la angajator. Cu ocazia aceasta, vă puteţi pregăti şi voi liniştiţi pentru sărbători. Evitaţi cheltuielile excesive, şi mai păstraţi o parte din bani şi pentru cheltuielile din prima parte a anului viitor.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În această lună, ai şansa de a câştiga nişte bani în plus, la serviciu. Aceştia îţi vor prinde foarte bine pentru toate cheltuielile ce urmează.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această lună aveţi o dorinţă aprigă de a câştiga cât mai mulţi bani. Vă implicaţi în nenumărate proiecte, care vor fi o adevărată reuşită, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai foarte mare grijă cum îţi gestionezi banii pe care i-ai câştigat până acum, deoarece rişti să cheltui prea mult şi vei rămâne fără resurse financiare suficiente. Evită cadourile exagerat de scumpe şi caută astfel alte cadouri, mai avantajoase, din punct de vedere al preţului.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii Capricorn vor avea destul de mari probleme în această lună, în ceea ce priveşte banii. Nu îţi mai face foarte mari griji. Dacă ştii să fii mai econom, vei putea avea bani suficienţi şi pentru anul care urmează.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Din punct de vedere financiar, nativii Vărsător nu au foarte mari probleme. Rezultatele muncii lor nu întârzie să apară. Vei primi chiar şi o primă considerabilă. Astfel, nu îţi vei face foarte mari probleme în ceea ce priveşte asigurarea unui Crăciun fericit.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

După o perioadă de cheltuieli permanente, în această lună reuşeşti să te pui pe propriile picioare, şi să treci cu bine peste toate. Nu uita să îţi mai strângi bănuţi şi pentru eventualele zile negre din anul ce urmează să înceapă.