Horoscopul banilor pentru Craciun 2023

Share

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului, în luna decembrie avem de cumpărat foarte multe cadouri. Dar este posibil să întâmpinăm problema banilor, căci trebuie să avem destule resurse financiare ca să putem oferi tuturor celor dragi câte un cadou.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În luna decembrie vei fi, cu siguranţă, răsplătit pentru toate eforturile pe care le-ai depus la serviciu în toate aceste luni. Vei putea primi chiar şi nişte bani bonus pentru toată munca depusă.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

În această lună trebuie să înveţi să fii cât mai cumpătat în ceea ce priveşte cheltuirea banilor pe diverse cadouri şi cumpărături, căci există riscul de a rămâne fără bani chiar în pragul sărbătorilor.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Decembrie este o lună prielnică pentru tine, în ceea ce priveşte primirea unor bănuţi. Cu toate acestea, învaţă să te limitezi în ceea ce priveşte cumpărarea a prea multe cadouri.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Această lună este perfectă din punctul de vedere al realizărilor profesionale. Acum, după toate proiectele şi eforturile depuse, sunteţi răsplătit foarte bine, uneori chiar peste măsură. Aveţi toate şansele de a pune nişte bani frumoşi la puşculiţă.

Leu (23 iulie – 23 august)

Luna decembrie reprezintă, pentru voi, luna cheltuielilor, deoarece, pe fondul sărbătoririi Crăciunului, nu aveţi limite în privința cheltuielilor atât casnice, cât şi vestimentare.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

În sfârşit, după atâtea grele aşteptări, primiţi şi voi o primă de la angajator. Cu ocazia aceasta, vă puteţi pregăti liniştiţi pentru sărbători. Evitați cheltuielile excesive şi mai păstraţi o parte din bani şi pentru cheltuielile din prima parte a anului viitor!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În această lună ai şansa de a câştiga nişte bani în plus la serviciu. Aceştia îţi vor prinde foarte bine pentru toate cheltuielile ce urmează.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această lună aveţi o dorinţă aprigă de a câştiga cât mai mulţi bani. Vă implicaţi în nenumărate proiecte care vor fi o adevărată reuşită, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai foarte mare grijă cum îţi gestionezi banii pe care i-ai câştigat până acum, deoarece rişti să cheltui prea mult şi vei rămâne fără resurse financiare suficiente. Evită cadourile exagerat de scumpe şi caută, astfel, alte cadouri, mai avantajoase din punctul de vedere al preţului.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii Capricorn vor avea probleme destul de mari în această lună, în ceea ce priveşte banii. Nu îţi mai face griji foarte mari. Dacă ştii să fii mai econom, vei putea avea bani suficienți şi pentru anul care urmează.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Din punct de vedere financiar, nativii Vărsător nu au probleme foarte mari. Rezultatele muncii lor nu întârzie să apară. Vei primi chiar şi o primă considerabilă. Astfel, nu îţi vei face griji în ceea ce priveşte asigurarea unui Crăciun fericit…

Peşti (20 februarie – 20 martie)

După o perioadă de cheltuieli permanente, în această lună reuşeşti să te pui pe propriile picioare şi să treci cu bine peste toate. Nu uita să îţi mai strângi bănuţi şi pentru eventualele zile negre din anul ce urmează să înceapă!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news