Horoscop de weekend 26-28 Ianuarie 2018

587

Horoscop de weekend 26-28 Ianuarie 2018: Peştii primesc veşti bune în acest sfârşit de săptămână, Berbecii vor decide că au nevoie să facă mai multă mişcare în aer liber, iar Racii trebuie să plece într-o călătorie neplanificată.

Horoscop de weekend 26-28 Ianuarie 2018

Berbec:

Simţi nevoia să faci puţină mişcare în acest sfârşit de săptămână, pentru că simţi cum sedentarismul „a pus stăpânire” pe tine. Vei face sport în parc în fiecare dimineaţă, iar seara te vei plimba cu bicicleta împreună cu iubitul tău.

Taur:

Un eveniment neașteptat va avea loc, iar planurile tale pentru acest sfârşit de săptămână se vor schimba categoric. Asta nu ar trebui să fie o problemă aşa gravă, deci încearcă să nu faci o scenă din cauza ei. În weekendul viitor poţi face ceea ce ţi-ai propus.

Gemeni:

Urmăreşti să fii promovat în curând, deci nu te poţi culca pe o ureche. Nu ai timp să stai nici măcar în timpul liber, te gândeşti mereu cum ai mai putea să îmbunătăţeşti proiectele la care lucrezi. Dacă o ţii tot aşa, cu siguranţă vei fi apreciat de toţi cei din jur!

Rac:

Este posibil să trebuiască să pleci într-o călătorie neaşteptată, ceea ce îţi va da puţin planurile peste cap. Nu este cazul să te enervezi şi să te cerţi cu cei din jurul tău. Câteodată este nevoie să faci ceea ce trebuie, în loc de ceea ce vrei.

Leu:

În acest sfârşit de săptămână nu ai o stare de spirit foarte bună. Te simţi puţin irascibilă şi obosită, aşa că încearcă să profiţi de timpul liber şi să dormi. Urmează o săptămână în care ai foarte multă treabă, deci încarcă-ţi „bateriile”.

Fecioară:

Ai fost inviată la o petrecere aniversară şi vrei să mergi. Vrei să străluceşti de această dată, aşa că ai nevoie de o rochie nouă, deci vei face şi o scurtă sesiune de shopping. Cu siguranţă vei fi în centrul atenţiei!

Balanţă:

A sosit partea ta favorită din săptămână, iar tu nu o vei pierde stând acasă. Vei profita de fiecare minut al acestui weekend şi te vei simţi minunat împreună cu prietenii tăi. Ziua veţi ieşi în parc la alergat, apoi la o „sesiune” de bârfă la cafea, urmând ca ziua să se încheie în stil mare în club.

Scorpion:

Prima zi de weekend va fi destul de plictisitoare pentru tine, însă duminică nu vrei să ai acelaşi program. Vei invita câţiva prieteni la tine pentru a urmări un film şi a savura o cafea împreună. Dacă ai chef, ar fi drăguţ să găteşti ceva gustos pentru ei.

Săgetător:

Ţi-ai făcut de mult timp planuri pentru acest weekend şi nu vei permite nimănui să ţi le strice. Ai muncit foarte mult în ultima perioadă şi meriţi două zile de răsfăţ. Iubitul tău nu va fi la început prea fericit, dar apoi va înţelege că nu are de ales.

Capricorn:

O sumă mare de bani s-ar putea să îţi intre în conturi în acest weekend. În sfârşit îţi poţi îndeplini câteva visuri pe care le ai de multă vreme. În acest weekend vei face o grămadă de planuri despre cum îţi poţi cheltui banii mai bine.

Vărsător:

Problemele financiare te îngrijorează chiar şi în weekend. Te gândeşti încontinuu cum ai putea să îţi sporeşti veniturile şi să scapi de datorii. Sfatul nostru ar fi să nu te mai stresezi, soluţia îţi va veni atunci când te aştepţi mai puţin…

Peşti:

În acest weekend vei primi un telefon ce îţi va aduce veşti bune. Deodată viaţa ta prinde culoare, iar chipul tău se înseninează. Ai un motiv de bucurie şi este weekend, ceea ce înseamnă că nu mai rămâne decât să îţi anunţi prietenii că începe petrecerea.