Top 5 zodii care vor fi inselate in luna iunie 2017

118

Esti ingrijorata ca partenerul tau te-ar putea insela? Toti cei care au trecut prin acest lucru, stiu cat de incredibil de dureroasa este aceasta tradare si nu mai vor niciodata sa treaca prin aceleasi momente, vreodata. Poate ti-ai si jurat ca n-ai sa mai iesi cu nici un Scorpion, pentru ca ultimul te-a inselat? Cu toate acestea insa, nu e atat de simplu sa ne protejam si unele sfarsim prin a fi inselate, din nou.

Top-5-zodii-care-vor-fi-inselate-in-luna-iunie-2017

Dar, ce poti sa faci pentru a te proteja, este sa te uiti la fiecare semn zodiacal in parte, dupa indicii, daca sunt predispusi spre aceasta tradare sau nu, chiar daca aceste lucru tine mai mult de caracter, de tarie si sentimente decat de zodiac. Chiar daca este un subiect delicat, haideti sa vedem in continuare care sunt cele 5 zodii nefericite, care vor fi inselate in luna iunie, a acestui an.

Rac

Dulcele si sensibilul Rac este mai mult decat posibil sa fie inselat deoarece in momentul in care nu se mai simte iubit, incepe sa caute alinarea in alte parti, lucru care se rasfrange asupra relatiei, iar partenerul o simte si se indeparteaza. Vina nu este tocmai a Racului, chiar daca este mult prea protectiv si mult prea grijuliu, acest lucru aducand partenerul la limita rabdarii, insa, sfarseste prin a fi inselat si in momentul in care acest lucru se intampla, vor suferi mai mult decat orice alt semn zodiacal.

Fecioara

Fecioara este un semn zodiacal serios si cateodata lucrurile pot fi foarte grele, chiar si pentru ei; nu de putine ori s-au confruntat cu propriile probleme, cauzate chiar de ele insele. Acest lucru ii frustreaza pe parteneri, care vor incepe sa-si caute alinarea in alte parti, unde totul este mai usor. Veti fi inselata din cauza ca sunteti o fire mult prea critica si ii coplesiti pe parteneri, care vor sa gaseasca ceva nou. Din pacate, sunteti una din zodiile, care sunt cel mai usor de tradat sau de lasat.

Capricorn

Esti o fire calma si calculata si acest lucru te face un partener loial si de incredere. Chiar daca partenerul stie, ca ai fost tentata la randul tau sa inseli, mereu i-ai fost alaturi; asa ca, din siguranta asta care i-ai dat-o, incearca sa vada pana unde o poate duce. Stie ca tot la el te vei intoarce si incearca si testul infidelitatii. Avand in vedere ca esti o persoana onorabila si de cuvant, preferi sa parasesti decat sa inseli, asa ca in acest moment, cand esti tradata, ce vei face? Vei trece peste sau vei pleca?

Varsator

Avand in vedere ca mai mereu esti in cautare de ceva nou, ca esti romantic si individualist, partenerului ii va fi greu sa tina pasul si-si va cauta confortul si linistea in bratele altcuiva, mai stabil si mai de incredere. Esti un semn zodiacal neprevazator si nehotarat si din aceasta cauza, partenerii nu-ti vor sta foarte mult alaturi, mai ales daca sunt in cautare de ceva serios si de durata. Asa ti se va intampla si in luna iunie, a acestui an, vei fi din nou, dezamagita.

Pesti

Din cauza dualitatii semnului tau zodiacal, partenerul nu va sti niciodata la ce sa se astepte din partea ta. Oscilezi intre stari si plonjezi de la un zambet la un tipat in 5 minute. Daca nu esti fericit, nici partenerul nu trebuie sa fie fericit, asa ca acesta isi va cauta alinarea si intelegerea in bratele altei femei. Nu reactionezi in mod vulcanic, deoarece la un moment dat, te-ai fi asteptat la asta si nu ai facut nimic sa impiedici cursul actiunilor.