Horoscop săptămânal 17-23 Iulie 2017: Taurii vor câștiga mulți bani

112

Horoscop săptămânal 17-23 Iulie 2017: Ceea ce poate fi o săptămână banală se schimbă atunci când nu poți fi luat prin surprindere datorită sfaturilor astrologului. Află ce-ți rezervă astrele pentru acest început, dar și ce te va aștepta și cum poți face față stărilor care te vor încerca în zilele următoare. Descoperă în acest articol totul despre motivele pentru care unii nativi sunt norocoși, iar alții, dimpotrivă, și cum putem depăși obstacolele cu tact.

horoscopul saptamanii 17-23-Iulie-2017

Horoscopul săptămânii 17-23 Iulie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

Săptămâna începe bine, ești într-o formă de zile mari. Proaspăt întors din vacanță, ai energia necesară de a continua munca cu zel și voie bună. Semnezi contracte importante în aceste zile, astrele fiindu-ți favorabile; superiorii vor fi mulțumiți de aceea ce ai reușit într-un timp relativ scurt. Ferește-te de deplasările în folosul altora, fie că este vorba de prieteni, familie sau serviciu, acestea nu-ți vor aduce nimic bun. Este posibil să întâmpini greutăți și cel mai sigur le eviți dacă nu ieși din oraș. Prietenii adevărați îți sunt alături.

TAUR

Afacerile-ți merg din ce în ce mai bine. Ai muncit mult, este adevărat, dar acum vezi rezultatele. Partenerul de viață este alături de tine și, chiar dacă au existat în trecut discuții în contradictoriu, acum apele s-au liniștit, iar relația dintre voi merge pe drumul cel bun. Mijlocul săptămânii te găsește visând la o vacanță într-o insulă exotică, departe de agitația cotidiană. Este momentul de a începe un proiect, cel al noului cămin, un proiect la care te gândești de mult timp.

GEMENI

O investiție se întrezărește la orizont. Acest început de săptămână este benefic pentru proiecte pe termen lung. Este adevărat că uneori trebuie să ai răbdare, să nu grăbești lucrurile, dar acum este șansa ta de a avansa. O veste neașteptată te pune în fața unei persoane pe care de mult timp ai visat să o întâlnești, un om pe care-l admiri pentru ceea ce face. Folosește această oportunitate pentru a începe să construiești o viață nouă în modul pe care-l îndrăgești.

RAC

Tot ce nu presupune rutină te găsește această săptămână. Îți petreci timpul alături de persoane dragi într-un loc rupt de realitate, unde-ți încarci bateriile. Te pregătești psihic pentru o perioadă încărcată, astfel că aceste zile te vor ajuta să depășești cu brio munca ce va urma. Dragostea-ți bate la ușă, acum s-ar putea să întâlnești acel om pe care îl aștepți de mult prea mult timp. Lasă-te purtată de val și explorează ceea ce îți poate oferi sentimentul de iubire.

LEU

După o perioadă în care n-ai fost în cea mai bună formă din punct de vedere al sănătății, acum te-ai liniștit, ai început să acorzi mult mai multă atenție afecțiunilor și să le eviți îngrijindu-te. Familia îți face o surpriză spre sfârșitul acestei săptămâni, o petrecere alături de cei dragi, sau dimpotrivă, o ieșire pentru a cunoaște oameni noi. De orice ar fi vorba, este bine-venit. Ai nevoie de-a te relaxa și a simți cum buna dispoziție te copleșește.

FECIOARĂ

Starea de sănătate nu-ți permite să ieși din casă. Problemele îți afectează și activitatea din cadrul locului de muncă, ceea ce îi nemulțumește pe superiori. Acceptă că ai nevoie de consultația unui specialist, iar lucrurile vor reveni la normal. Teama de-a nu pierde timp la serviciu te face să lucrezi de acasă, ceea ce nu te ajută la starea de spirit. Chiar dacă ți-e greu, asta nu înseamnă că cei din jur sunt vinovați pentru acest aspect. Ai răbdare cu ei și vorbește-le cu calm, pentru a nu se isca dispute.

BALANȚĂ

Alegerile din trecut te ajung din urmă. Fie că-ți place sau nu, ești nevoit să-ți ceri scuze unei persoane pe care la un moment dat ai rănit-o profund. Ți-a luat ceva timp să realizezi vorbele dure pe care le-ai spus, dar niciodată nu-i târziu, ia-ți inima-n dinți și spune lucrurilor pe nume. Familia crede că ai depășit perioada de sensibilitate, împovărându-te cu noi cerințe și idei care nu-ți vor fi pe plac. Asta pățești dacă nu le spui ce vrei cu adevărat!

SCORPION

Șansele de-a te muta sunt mari în această săptămână. Asta-ți dorești de mult timp și acum este momentul. Împreună cu partenerul de viață vei reuși să construiești un cămin la care visezi de mic copil. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai încredere și lucrurile se vor rezolva de la sine. Familia vă este alături și vă susține atât material, cât și prin vorbe bune și încurajatoare. De asemenea, în acest weekend s-ar putea să primești o cerere îmbucurătoare de la persoana dragă. Da, este timpul de a trece la pasul următor.

SĂGETĂTOR

Această perioadă (dar mai cu seamă această săptămână nouă) te face să realizezi că în ultimul timp ai bătut pasul pe loc. Încearcă să te aduni, să te trezești din visare, să începi să redevii omul de altădată. Ai încredere-n forțele proprii, pentru că doar așa te vei ridica din cenușa în care ai rămas în mod inexplicabil. Găsește sprijin în rândul familiei și prietenilor și nu uita că ești un exemplu pentru cei mai tineri, așadar nu îi dezamăgi!

CAPRICORN

Plecarea unui prieten drag te face să ai o săptămână plină de regrete, incertitudini și gânduri nu tocmai bune. Ceea ce trebuie să știi este că vorbele nerostite nu pot fi ghicite de celălalt, așa că ai face bine să lași deoparte rușinea sau timiditatea și să vorbești deschis despre sentimentele care te macină de atâta vreme. La locul  de muncă satisfacțiile sunt imense, lucrezi într-un domeniu pe care-l îndrăgești enorm, iar asta te face să mai uiți amărăciunea din suflet.

VĂRSĂTOR

Zilele de vineri și sâmbătă îți vor pune la grea încercare psihicul, iar răbdarea va fi și ea în piuneze. Fie că vorbim despre colegii de serviciu ce reușesc să te dea peste cap, de toanele partenerului de viață, cu care nu te-ai prea înțeles în ultimul timp. Găsește calmul în lucrurile care te fac fericit, nu dispera, pentru că este vorba de o perioadă scurtă. Lucrurile vor reveni la normal, iar tu te vei relaxa în următoarele săptămâni…

PEȘTI

În viață totul se plătește. Ține minte acest aspect, pentru că ești pe cale de-a face o greșeală pe care s-ar putea să o plătești cu vârf și îndesat în viitorul apropiat. Analizează bine situația și nu te lăsa influențat de sfaturile altora, nu ei sunt în situația de a face un rău cuiva. Axează-te pe muncă și nu va fi nevoie de faci niciun fel de compromisuri. Familia te înțelege, dar nu este de acord cu ceea ce pui la cale. Ar fi precaut să le iei în seama sfatul de a nu te implica mai mult decât este cazul.