Horoscop saptamanal 6-12 Noiembrie 2017

568

Horoscop saptamanal 6-12 Noiembrie 2017: Berbecii au parte de o săptămână liniștită, Leii se confruntă cu o problemă sentimentală, iar Racii primesc o veste bună.

Horoscop saptamanal 6-12 Noiembrie 2017

Horoscop saptamanal 6-12 Noiembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Această săptămână este una liniștită pentru nativii zodiei Berbec. Atmosfera este una plăcută atât în familie, cât și la locul de muncă.
Veți petrece mai mult timp cu persoana iubită, iar aceasta s-ar putea să vă surprindă cu un gest frumos.

Taur

Nu vă bucurați prea mult de programul lejer de la serviciu deoarece săptămâna aceasta va fi una dificilă. Oricum ar fi, veți reuși să vă îndepliniți toate sarcinile la timp. În weekend, fie faceți o mică călătorie, fie vă petreceți timpul alături de familie.

Gemeni

Săptămâna începe promițător pentru nativii zodiei Gemeni. Din punct de vedere profesional, vor reuși să încheie unele afaceri importante. Trebuie acordată însă o mare atenție sănătății. Spre sfârșitul săptămâni s-ar putea să faceți o vizită medicului de familie. O răceală s-ar putea să pună stăpânire pe organismul dvs.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac, această săptămână aduce cu ea o veste nemaipomenită. Veți face o schimbare benefică la locul de muncă sau primiți aprobarea pentru un proiect nou.

Leu

Din punct de vedere sentimental, începutul săptămânii anunță o mică ceartă. Se pare că vă confruntați cu o problemă, iar părerile voastre sunt diferite. Trebuie să învățați când e bine să vă păstrați gândurile pentru dvs.

Fecioară

Se pare că sunteți motivat să începeți noua săptămână cu dreptul. Vă veți împărtăși planurile și ideile cu cei din jur și, cine știe? Poate vă veți autodepăși din punct de vedere profesional.
Relația cu partenerul este tot mai bună pe zi ce trece, se pare că iubirea plutește în aer.

Balanță

Astrele prezic o întâlnire cu o veche cunoștință sau o rudă îndepărtată. Se pare că starea dvs. de spirit nu e tocmai una bună, iar din cauza acestui lucru este posibil să apară unele divergențe în comunicarea cu aceasta.

Scorpion

Săptămâna începe cu o reuniune de familie. Vă veți bucura de clipe frumoase petrecute alături de cei dragi. La muncă vor exista unele neînțelegeri, dar totul se rezolvă prin comunicare.

Săgetător

Stresul pune stăpânire pe dvs. în această săptămână. Trebuie să luați o pauză din activitatea dvs., deoarece aveți nevoie neapărat de puțină relaxare. Timpul petrecut cu persoana iubită vă va fi de ajutor.

Capricorn

Nu lăsați orice lucru să vă strice buna dispoziție. La serviciu sau acasa, lucrurile ar putea deveni tensionate în această săptămână. Încercați să vă relaxați și să nu lăsați impulsivitatea să vă conducă.

Vărsător

Începutul săptămânii aduce mult stres în viața nativilor din zodia Vărsător. În ciuda acestui fapt, săptămâna se va termina minunat. Pe la mijlocul acesteia veți avea parte de o surpriză din partea partenerului de viață…

Pești

Totul merge conform planului. Din punct de vedere financiar, veți găsi o soluție pentru problemele ce vă apasă de ceva timp. În weekend, veți avea șansa să participați la o petrecere. Nu o ratați, deoarece aveți nevoie de o mică relaxare!