Horoscop 14 Aprilie 2017

150

Horoscop zilnic Vineri, 14 Aprilie 2017, pentru toate zodiile. Taurii își fac planuri de viitor alături de persoana iubită, pe când Gemenii se află în fața unei situații tensionate, fiind nevoiți să își exprime nemulțumirile și să găsească o rezolvare pentru acestea.

14-Aprilie-2017

Zodia BERBEC

Nu te afli într-una dintre cele mai norocoase perioade ale vieții tale, însă simți nevoia să fii implicat în activități noi. Chiar dacă impasul în care te afli în viața sentimentală te enervează, ai răbdare și lasă lucrurile să-și urmeze calea firească. Relaxează-te, iar dragostea te va găsi când vei fi pregătit.

Zodia TAUR

Iubirea și romantismul plutesc în aer, petreci clipe frumoase cu persoana iubită, iar planurile de viitor nu ezită să apară. E un moment al schimbărilor în viața ta, trăiește-l din plin!

Zodia GEMENI

Dacă te afli într-o relație și lucrurile par să nu mai fie cum îți dorești, acesta e momentul în care poți purta o discuție în care să îți exprimi sentimentele. Spune-i partenerului care sunt trăirile tale și ce te face nefericit, doar așa îți poți salva relația.

Zodia RAC

Este o zi prielnică pentru a-ți arăta latura responsabilă și trăsăturile de lider. Faci totul cu determinare, iar laudele nu încetează să apară; acest lucru nu face altceva decât să îți stimuleze creativitatea și productivitatea. Toată lumea te admiră și te consideră un exemplu.

Zodia LEU

Te afli într-o stare emoțională foarte stabilă, ceea ce te face să te gândești la planuri pe termen lung, însă persoana iubită s-ar putea să nu vadă lucrurile la fel. Este timpul să clarificați tot ceea ce este incert în relația voastră.

Zodia FECIOARĂ

Astăzi este o zi dedicată familiei, iar acest lucru îți încarcă bateriile. Te bucuri de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi și vrei ca aceste momente să nu se mai termine niciodată.

Zodia BALANȚĂ

Este momentul să ieși din zona de confort și să înfrunți toate provocările, deoarece doar așa poți ajunge unde visezi. Deși te sperie un nou început, nu poți rămâne permanent blocat într-un singur loc. Ai curaj să accepți schimbările!

Zodia SCORPION

Persoana iubită te surprinde cu gesturi tandre și cuvinte frumoase, așa că este o idee bună să îi răspunzi în aceeași manieră. Tensiunile din zilele trecute par să nu fi existat, iar asta vă apropie mai mult ca niciodată.

Zodia SĂGETĂTOR

Toate problemele din ultima perioadă își găsesc rezolvarea, poți răsufla ușurat, în sfârșit. Simți nevoia să răsplătești prietenii care ți-au fost alături și care au dat dovadă de bună credință.

Zodia CAPRICORN

Nu găsești calea de mijloc și ești tentat să tratezi totul foarte radical, iar asta poate conduce la schimbări majore, deși nu erau în plan. Încearcă să devii mai maleabil, să nu mai fii atât de tranșant și oferă oamenilor a doua șansă, deoarece nimeni nu e perfect.

Zodia VĂRSĂTOR

Deși ai o vacanță planificată, ești nerăbdător să te rupi de activitatea cotidiană, iar o seară în oraș alături de prieteni sună foarte tentant. Așadar, mobilizează-ți amicii și ieșiți în oraș!

Zodia PEȘTI

Ești bulversat de lucrurile ce se petrec în fața ochilor tăi și nu știi dacă ar trebui să te bucuri sau nu. Deși în mod normal ești tentat să vezi partea luminoasă a lucrurilor, acum intuiția îți spune să mai aștepți și să nu te arunci direct la concluzii…