Horoscop 19 Aprilie 2017

123

Horoscop 19 Aprilie 2017 pentru toate zodiile. Peștii au nevoie de o sesiune de shopping, Gemenii au chef de mișcare, Leii își spionează partenerii, iar Săgetătorii sunt cu adevărat romantici.

Horoscop-19-Aprilie-2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi, Berbecii nu au parte de experiențe prea plăcute. Încă de dimineață le este stricată ziua din cauza remarcilor răutăcioase din partea partenerului de viață. Dacă îți vei începe ziua fără o cafea dublă, cu siguranță îți vei dori să îi lovești pe toți cei care îți apar în cale.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Ești mai veselă ca niciodată și reușești să îi faci și pe cei din jurul tău să aibă o atitudine pozitivă, să zâmbească și să se bucure de ziua minunată care tocmai a început. Nu lăsa nimic să îți strice ziua și buna dispoziție. Este o zi prielnică pentru a le pregăti surprize celor din jurul tău.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Astăzi, nativii acestei zodii au chef de mișcare și de aceea își încep ziua mergând pe jos la serviciu. S-au trezit cu gândul că astăzi ar fi cea mai bună zi pentru a începe să facă mișcare, să mănânce mai sănătos și să renunțe total la zahăr.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt predispuși la depresie. De aceea, ei trebuie să fie înconjurați în permanență de oameni dragi care să îi motiveze să fie pozitivi și să nu se gândească la lucruri care nu își au rostul. Dacă ești Rac, încearcă să ai mereu căștile în urechi și să asculți muzică ritmată.

LEU (23 iulie – 23 august)

Ar fi indicat să fii foarte atent la activitățile partenerului de viață. Astăzi este ziua în care îți vei da seama, cu adevărat, dacă partenerul îți este fidel, dacă te apreciază și dacă merită să investești sentimente în această relație. Fii cu ochii în patru și ai grijă să nu își dea seama care sunt intențiile tale. Dacă el nu îți ascunde nimic și va vedea că nu ai încredere în el, ai putea strica totul.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Dacă atunci când mergi în hipermarket, te oprești mereu la pet shop, să admiri cățelușii, ar trebui să nu mai stai pe gânduri și șă îți cumperi unul. Este normal să îți fie teamă, să te gândești că este o responsabilitate mare și să ai impresia că nu vei face față însă pe parcurs îți vei da seama că satisfacția de a avea grijă de un animăluț e mult mai mare decât greutatea responsabilităților.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Balanțele se trezesc cu chef de ceartă și de aceea ar fi indicat să nu intri în gură cu niciuna dintre nativele acestei zodii. Singura lor șansă de a ieși din această stare e aceea de a primi ajutor din exterior. Ai putea surprinde o Balanță gătindu-i desertul preferat. Îți va fi recunoscătoare.

SCORPION (24 octombie – 22 noiembrie)

Astăzi ești foarte sigură pe tine și de aceea vei dori să îndeplinești mai multe sarcini decât este nevoie. Dacă nu vei reuși să obții ceea ce ți-ai propus, s-ar putea să fii foarte dezamăgită și să te plafonezi. Pățești destul de des acest lucru, dar niciodată nu vrei să te înveți minte.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decambrie)

Ești mai romantică decât în restul zilelor și încerci să îi pregătești o surpriză iubitului tău. Decorarea casei cu multe lumânări parfumate îl va impresiona. Pregătește-i cina și încheie seara servindu-i desertul lui preferat, de care nu a mai avut parte de mult timp. Îți va mulțumi și va încerca să fie mult mai atent cu tine.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii își bagă nasul doar unde nu au voie și de aceea ar putea să fie dezamăgiți de  apariția unor mustrări severe din partea șefului. Acest lucru ar putea fi din cauza faptului că acel coleg pe care nu ai vrut să îl ajuți săptămâna trecută a vrut să îți facă rău. Totuși, ar fi indicat să nu te răzbuni. Astfel, îi vei demonstra ce înseamnă demnitatea și bunul-simț și îl vei face să se simtă vinovat din cauza lucrului pe care l-a făcut.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Este posibil ca astăzi să îți ajungă un pachet pe care îl aștepți de multă vreme. Acest eveniment ți-ar putea transmite o stare bună care va dura toată ziua. Lucrurile mărunte și neașteptate reușesc mereu să te influențeze și să îți facă ziua mai bună…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

O sesiune de shopping ar fi indicată după atâtea zile în care ai muncit din greu. Ar fi bine să nu îți cumperi lucruri de care nu ai nevoie, chiar dacă dispui de o sumă considerabilă de bani. Răsfață-te și înfrumusețează-ți singură zilele!