Horoscop zilnic Marti 1 Martie 2016

107

Astrele au planuri mari pentru voi. Gemenii pleacă în vacanță, Vărsătorii ies la întâlnire, iar Balanțele au parte de o surpriză plăcută.

Horoscop zilnic Marti 1 Martie 2016

Berbec: azi trebuie neapărat să mergi la oftalmolog. Nu mai amâna programarea și mergi la un control. Chiar dacă nu crezi că ochelarii îți vin bine, sigur o să găsești o pereche de care o să te îndrăgostești sau poți opta pentru o pereche de lentile de contact.

Taur: chiar dacă eviți să mergi cu trenul, să știi că azi o să ai parte de o companie plăcută. Sigur vei afla lucruri noi și foarte interesante sau poate vei lega noi prietenii.

Gemeni: în sfârșit te-ai hotăt și pleci în vacanță. Fugi repede și fă bagajele. Locația pe care ai ales-o este minunată, perfectă pentru nevoile tale așa că, nu mai rămâne decât să ajungi acolo. Distracție plăcută și profită de fiecare clipă!

Rac: nu mai amâna vizita pe care ai promis-o prietenei tale din liceu. Fă-ți timp și pentru ea. Vă desparte doar un drum de 30 de minute, iar ea e nerăbdătoare să îți facă o confesiune sau să îți ceară un sfat foarte prețios.

Leu:Este momentul oportun pentru a investi în afaceri. Chiar dacă trebuie să îți asumi mici riscuri, cu siguranță merită având în vedere câștigurile de care poți avea parte ulterior.

Fecioară: trebuie să treci pe la manichiuristă. Oja ți-a cam sărit de pe unghii și culoarea nu mai are atât de mult luciu ca la început.

Balanță: iubitul tău a hotărât să îți facă o surpriză minunată. O să îți placă foarte mult, iar ziua asta o să îți rămână întipărită în minte până la adânci bătrâneți.

Scorpion: mai ai puțin și termini proiectul la care lucrezi de câteva luni. Mai ai doar câteva retușuri și, dacă o să te ocupi doar de el, o să îl finalizezi chiar azi. Fii atentă la fiecare detaliu. Nu vrei să ruinezi o muncă de câteva luni în câteva ore. Un mic sfat ar fi ca, după ce îl tremini, să îl salvezi pe un stick, pentru că nici nu știi când te poate lăsa laptopul.

Săgetător: iubitul tău se simte cam neglijat. Ai foarte mult de lucru la serviciu, iar de el ai cam uitat în ultima vreme. S-a cam supărat să fie singur și vrea să îți atragă atenția. Explică-i situația și promite-i că după ce va trece acestă perioadă mai grea pentru tine, vei fi doar pentru el.

Capricorn: în seara asta trebuie să mergi la o aniversare și încă nu ai luat cadoul. De fapt, nici nu știi ce să îi dăruiești. Adu-ți aminte de lucrurile care îi plac cel mai mult și ține cont și de ce suma pe care vrei să o investești.

Vărsător: tipul pe care l-ai întâlnit zilele trecute vrea să ieșiți în oraș în seara asta. Nu-l evita, ci încearcă să îl cunoști. Poate e cel pe care îl aștepți de mult timp, iar pe fața lui se citește clar că vrea o relație serioasă și te consideră persoana potrivită pentru el.

Pești: tocmnai ai terminat de vizionat un serial foarte bun și nu știi ce să mai faci până apare un nou sezon.

Articolul precedent5 martisoare inedite
Articolul următorMesaje si Urari de 1 Martie

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!