Horoscop zilnic Marți, 10 Ianuarie 2017

189

O zi benefică pentru un început în viața noastră. Fiecare zodie va căuta să înceapă un proiect la care se gândea demult, unele vor semna un contract sau vor schimba serviciul, altele investesc în relațiile cu cei apropiați.

Horoscop-zilnic-Marti-10-Ianuarie-2017

Berbec

Bucură-te mai mult de timpul petrecut cu familia și fii mai răbdătoare! Nu cred că îți dorești să devii o persoană insuportabilă pentru cei din jur. Ieși în aer liber la plimbări, citește o carte bună sau uită-te la un film! Nu căuta să creezi situații tensionate!

Taur

Banii nu vor fi niciodată suficienți. Nu mai fi stresată! Caută ajutor în familie sau la prieteni în situații de criză pentru că îți vor fi alături. Fii prudentă în afirmații și gândește-te de două ori înainte să spui ceva. Posibile certuri cu cei apropiați.

Gemeni

Este posibil ca prietenii să îți propună o escapadă, un weekend la munte, la o cabană. Nu refuza! Ai avut o perioadă agitată, tensionată, iar o ieșire îți va prinde bine.

Mare grijă cu sănătatea, se pot ivi forme ușoare ale răcelii.

Rac

Se recomandă să fii prudentă astăzi, deoarece este posibil să ai probleme la serviciu. În ceea ce privește viața personală, încearcă să îi acorzi mai multă atenție partenerului de viață. Relaxează-te și odihnește-te mai mult!

Leu

Este posibil să primești o confirmare în legătură cu o deplasare în interes de serviciu, lucru care îl nemulțumește pe partenerul tău de viață; din acest motiv, te gândești să iei în calcul renunțarea la călătorie. Ascultă-ți intuiția!

Fecioara

Ți-ai cam neglijat partenerul de viață, iar asta se simte în relația de cuplu. Ai tendința să te interiorizezi, să îți creezi propriul univers și să te îndepărtezi de partener, colegi sau familie. Fiecare are momente de reflecție, însă mare grijă la comunicare! Vorbește mai mult iubitul sau soțul despre ceea ce ți se întâmplă. Fii deschisă!

Balanța

Ai început anul cu optimism, energie, ai un tonus bun. Emani voie bună și comunici mai mult ca niciodată cu cei apropiați. Simți nevoia să investești în tine, în imaginea ta, fapt pentru care vei face vizite la salon sau te vei întâlni cu prietenele și veți face o ședință de înfrumusețare: machiaj, coafură, pensat. Și de ce nu, până la urmă?

Scorpion

Nu e momentul să începi proiecte noi. Îți recomandăm să îți acorzi un timp pentru a analiza ce a mers și ce nu a mers anul trecut în viața ta. Va trebui să  rezolvi niște lucruri care ți-au rămas restante din anii trecuți; poate o relație, o prietenie terminată brusc, o ceartă cu un membru al familiei. Meditează asupra situațiilor trecute din viața ta, selectează ce te ajută și mergi mai departe!

Săgetător

Astrele sunt de partea ta. S-ar putea să închei un contract care să îți aducă o mulțime de beneficii, un salariu motivant sau o funcție mai înaltă. Pentru cele care au deja un serviciu, veți avea mult succes la locul de muncă. Veți ieși cu ceva în evidență și veți fi apreciate. Sectorul profesional este vizat de către planete în direcția favorabilă.

Capricorn

Muncești prea mult. Nici de sărbători nu ai stat degeaba, ci ai lucrat. Încearcă să ai mai multă grijă de tine. Ești predispusă la boli. Încearcă să îți faci timp mai mult pentru tine. Mergi la un control medical. Odihnește-te, plimbă-te în parc, petrece timp cu persoana iubită sau pur și simplu ieși cu fetele într-o seară! Ai nevoie de asta!

Vărsător

Cineva îți va ieși în cale astăzi. Dacă ești singură, e o zi benefică de a începe o relație. Venus este în zodia ta, prin urmare dragostea este vizată. Dacă ai deja pe cineva sau ești căsătorită, vei dori să petreci mai mult timp cu iubitul, poate o cină romantică. În orice caz, este un timp de calitate petrecut cu persoana iubită.

Pești

Meditația este cuvântul-cheie. Simți nevoia să scrii, să îți așterni gândurile pe hârtie. Altele native vor desena, vor cânta. Fiecare își va exprima frământările într-un mod caracteristic. Comunică mai mult cu părinții și copiii, pentru că te vor solicita în perioada asta…

Pe plan financiar ai grijă cu cheltuielile, pentru că ai tendința de a cumpăra mult.

loading...
Articolul precedentZodiacul evreiesc Rac – Tammuz
Articolul următorCocktail Michelada

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!