Horoscop zilnic Miercuri 2 Martie 2016

138

Pentru fiecare zodie în parte, astrele au pregătit câte ceva special. Fecioarele au parte de plimbări romantice, iar Capricornii merg la film cu prietenii.

Horoscop zilnic Miercuri 2 Martie 2016

Berbec: nu ai mai fost de mult timp la operă. În seara asta e un spectacol bun, așa că nu trebuie să îl ratezi. Caută repede o rochie elegantă și mergi la operă. Nu vei regreta alegerea făcută.

Taur: azi te-ai hotărat să te trezești devreme. Ai foarte multă treabă și nu știi dacă o vei termina la timp pentru a putea pleca liniștită. Începe cu treaba mai grea, pentru că ai mai multă energie, iar sarcinile mai ușoare pot fi lăsate pentru partea a doua a zilei, deoarece atunci nivelul de energie va fi mai scăzut.

Gemeni: astăzi aveți parte de o zi liniștită. Telefonul nu mai sună, nu mai aveți sarcini de îndeplinit la serviciu, iar șeful e plecat. Profitați de ea, pentru că nu se știe cât o să mai aveți parte de o asemenea zi.

Rac: cele mai frumoase amintiri le ai din timpul liceului; pe unde crezi că ai pus albumul foto din liceu? O să descoperi cât de mult s-au schimbat foștii tăi colegi și faptul că tu ai mai câștigat câteva kilograme.

Leu: în fiecare zi te gândești la tipul pe care îl vezi zilnic în autobuz. E clar că ți-a atras atenția, dar nu știi cum să îl faci să te observe. Nu încerca să ieși în evidență prin îmbrăcămintea pe care o porți, ci încearcă să intri în vorbă cu el. Dacă el va da frâu liber discuției, înseamnă că te găsește interesantă. Nu aștepta să câștigi o întâlnire din prima, pentru că „Roma nu a fost construită într-o singură zi”, dar voi vă vedeți zilnic în autobuz.

Fecioară: în seara asta tu și prietenul tău ați hotărât să faceți o plimbare. Te-ai săturat de restaurante și cluburi așa că o simplă plimbare în parc este un bun prilej pentru a vorbi în liniște și de a găsi romantismul în lucrurile simple.

Balanță: de mult timp tot vrei să mergi la sală, dar azi ți-ai luat inima în dinți și o să mergi până la sală pentru a-ți face un abonament. Nu te speria de faptul că a trecut foarte mult timp de când nu ai mai făcut sport, febra musculară e doar o dovadă că ai lucrat bine, iar exercițiile vor da roade.

Scorpion: nu mai amâna rezolvarea unor probleme pe care le consideri mai puțin importante. Azi este o zi perfectă pentru rezolvarea lor.

Săgetător: animalul tău de companie e cam bolnăvior, așa că trebuie să treci cu el pe la veterinar. Nu te panica, nu e ceva grav.

Capricorn: în sfârșit, după atât de mult timp, tu și prietenii tăi ați hotărat de comun acord să mergeți la film. Filmul e pe placul tuturor, așa că nu mai rămâne decăt să faceți rezervarea.

Vărsător: ai uitat bluza preferată când ai fost la părinți în vizită și acum ai nevoie de ea.

Pești: fă o pauză de la ritmul agitat de viață pe care îl ai și încearcă să te relaxezi. O zi la spa sună bine.