Cifra destinului 1 / Numarul destinului 1 in numerologie

402

Cifra destinului 1 face parte dintr-un intreg sistem numerologic. Persoanele care au cifra destinului 1 se dovedesc a fi extrem de curajoase.

Ce inseamna acest numar si care este importanta lui in viata noastra, urmeaza sa descoperim impreuna in acest articol.

Cifra destinului 1

In primul rand, consider necesar sa stim la ce se refera numarul destinului 1 si la ce se refera, in general, cifra destinului.

Totul despre cifra destinului 1

Numele ne permite sa descoperim puterile si slabiciunile unui caracter si, in felul acesta, el exercita si o anume influenta asupra destinului. Omul actioneaza in functie de ceea ce este, ce gandeste si in functie de aspiratiile sale. Data nasterii indica traseul existentei, cu alte cuvinte, parcursul omului respectiv.

Pornind de la data nasterii, numerologia ne permite sa trasam „drumul de viata”, precum si ciclurile care hotarasc destinul si perioadele pozitive si negative.

Oamenii care au cifra destinului 1

•    Persoanele care descopera ca au cifra destinului 1 se dovedesc a fi oameni care vor reusi in plan individual; reusita personala nu va uita sa apara in viata acestor persoane si se dovedesc a fi, de cele mai multe ori, lideri priceputi. Persoanele care au cifra destinului 1 sunt acelea care pot muta muntii din loc sau care pot ordona o echipa intreaga de oameni pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune.

•    Deseori, viata acestor oameni se dovedeste a fi extrem de agitata si schimbarile vor reprezenta un fel de a fi. Vor oscila mereu intre stari deosebit de diferite si rareori vom intalni aceste persoane intr-un echilibru complet. Persoanele care au cifra destinului 1 au o viata extrem de activa si, totodata, nu pot trai altfel. Pentru ei, a fi intr-o continua miscare este esenta tuturor lucrurilor.

•    Norocul urmareste aceste persoane si in momentul in care se vor afla in fata unei decizii importante ele pot urmari intuitia, care se pare ca nu va da gres. A fi norocos reprezinta cheia catre succes.

Calitatile persoanelor care au numarul destinului 1

•    Aflati in fata unei situatii complet inedite, acesti oameni vor reactiona relaxat si in acest mod vor reusi sa ia cea mai buna decizie.

•    Au o vointa de fier si se poate spune ca cifra destinului 1 este cea care a furnizat toata aceasta vointa. Nu se vor opri si vor continua sa faca eforturi pentru a ajunge la obiectivul propus.

•    Increderea in propriile forte este deosebit de importanta in dezvoltarea noastra, ca oameni. In ceea ce priveste persoanele cu cifra destinului 1, putem afirma ca nu duc lipsa de aceasta incredere. Sunt perseverente si mereu se incurajeaza singure, oricat de greu li s-ar parea drumul.

Defectele persoanelor cu cifra destinului 1

Un defect destul de important in ceea ce priveste persoanele care au cifra destinului 1 este acela ca, uneori, ele nu se pot exprima corect si din acest motiv ceilalti nu le vor intelege…

Drumul destinului este stabilit inca de la nastere si nimeni nu poate sustrage influentele sale. In schimb, modul de deplasare pe acest drum al destinului poate fi schimbat, intrucat omul are puterea extraordinara de a apela la „liberul arbitru” si astfel isi poate corecta micile defecte harazite..

Articolul precedentHoroscop 5 Aprilie 2017
Articolul următorHoroscop 6 Aprilie 2017

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!