HomeHoroscop Cum se calculează cifra destinului

Cum se calculează cifra destinului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
cifra destinului

Cum se calculează cifra destinului, ce este, mai exact, cum ne influențează și cum ne ajută în numerologie.

Cifra destinului are o importanță foarte mare în numerologie și este cea mai personală, de aceea ne influențează cel mai mult.

Cifra-Destinului

Înainte de a afla cum se calculează cifra destinului, haideți să vedem ce anume reprezintă și care este esența acesteia, ce simbolizează și ce ne relevă.

Care este semnificația Cifrei destinului?

Cifra destinului simbolizează însușirile fiecărei persoane, tipul personalității, ne relevă cum ne comportăm în funcție de oportunitățile și provocările la care suntem predispuși de-a lungul vieții, ne conturează visurile ascunse și felul cum putem evolua, ne arată talentele, aptitudinile, calitățile, dar și defectele. Aflând toate aceste lucruri ne putem îmbunătăți modul în care percepem viața, putem interacționa mai bine cu cei din jur, ne putem pune în valoare atuurile și minimiza defectele.

Cum se calculează Cifra destinului?

Acest proces este cât se poate de ușor. Adunăm cifrele din ziua, luna și anul în care ne-am născut, după care adunăm din nou ce rămâne. Chiar dacă obținem un număr format din două cifre, acestea se adună încât să rămânem cu o singură cifră. Iată un exemplu pentru a vedea cum se calculează Cifra destinului:

Să luăm în considerare data de 15.12.1987 ca zi de naștere. Sistemul de calcul este următorul: 1+5+1+2+1+9+8+7 = 34. Exprimăm 34 ca 3+4 și obținem 7. Astfel, am obținut Cifra destinului 7. La fel se procedează pentru orice zi de naștere, iar cifrele pe care le luăm în considerare sunt cuprinse între 1 și 9. Iată ce relevă fiecare fiecare Cifră a destinului:

Cifra destinului 1

Cei a căror cifră a destinului este 1 sunt foarte intiuitivi, creativi, nerăbdători, hotărâți, plini de inspirație și siguranță de sine, câteodată și aroganți. Reușesc mereu să îi inspire pe cei din jur cu vitalitatea și forța interioară de care dau dovadă. Au aspirații înalte legate de propria persoană. Țin mult la libertate și acceptă cu greu să fie conduși. Ambiția lor poate fi interpretată de cei din jur ca egoism. Urăsc superficialitatea și caută în permanență să evolueze.

Cifra destinului 2

Cifra destinului 2 reflectă un caracter foarte sensibil. În anumite momente, aceste persoane pot deveni pesimiste. În general, sunt sociabile, sincere, depun eforturi pentru a realiza ceea ce își propun, au o atitudine tolerantă față de cei din jur, de care le pasă foarte mult și cu care vor să trăiască în armonie, motiv pentru care vor acționa de multe ori ca mediatori ai conflictelor.

Cifra destinului 3

Persoanele cu Cifra destinului 3 simt nevoia de a se exprima, de a se manifesta în mod artistic, au o imaginație bogată, adoră să converseze și să se distreze. Sunt pline de entuziasm, căldură sufletească și sensibilitate, iubesc viața și libertatea, au o fire prietenoasă. În general, sunt vesele, dar în momentele grele ale vieții preferă să se închidă în sine și devin nesigure, ușor superficiale, timide.

Cifra destinului 4

Această Cifră a destinului dezvăluie un caracter dominant, serios și sever. Persoanele care au această cifră sunt dedicate profesiei. Din dorința de a îi proteja pe cei la care țin, ajung uneori să fie prea exigente. Au o fire pragmatică, perseverentă, încăpățânată, le place disciplina, sunt atente la detalii și pun accentul pe stabilitate. Pentru ele contează fidelitatea, prietenia și nu suportă superficialitatea. Deși sunt firi altruiste, în anumite circumstanțe preferă să își vadă interesul propriu.

Cifra destinului 5

Aceste persoane sunt, în general, hotărâte și foarte responsabile. Se adaptează oricăror situații, le place noutatea, sunt entuziaste, capabile și energice, cu instincte bune. Se plictisesc repede și adoră independența. Sunt inteligente, empatice, dar în anumite momente nu au încredere suficientă în propriile forțe și, de aceea, nu-și folosesc la maximum capacitatea. Au simțul aventurii și progresului, nu agreează rutina, preferă activitățile intelectuale și artistice. De obicei, au talente în multe domenii, dar trebuie să își găsească motivația necesară pentru a le pune în valoare.

Cifra destinului 6

Cifra destinului 6 pune accentul pe o fire critică, mai puțin tolerantă, perfecționistă. Aceste persoane au nevoie de înțelegere, sunt idealiste, responsabile, înțelepte, apreciază frumosul. Deoarece sunt directe, riscă să exagereze. Pun mare accent pe familie și umanitate, își asumă consecințele propriilor fapte și vor să fie exemple demne de urmat. În unele etape ale vieții se vor simți copleșite, dar nu trebuie să se dea bătute, ci să analizeze bine situațiile înainte de a lua hotărâri radicale.

Cifra destinului 7

Aceste persoane au o memorie foarte bună pentru detalii, sunt meticuloase, axate pe latura educativă și progres. Obișnuiesc să mediteze asupra lucrurilor care li se întâmplă pe parcursul vieții, sunt analitice, timide, raționale, spirituale și afectuoase. Încrederea este foarte importantă pentru ele. Deoarece sunt mai retrase și au puțini prieteni, pot părea o enigmă pentru cei din jur.

Cifra destinului 8

Cifra destinului 8 reflectă natura muncitoare a celor influențați de ea. Sunt niște persoane perseverente, nu se tem de concurență, sunt spontane, atrase de latura financiară, de aceea fac tot posibilul pentru a își clădi un cămin confortabil și, de ce nu, luxos. Nu se tem de asumarea riscurilor, astfel că au șanse foarte mari să reușească tot ce își propun…

Cifra destinului 9

Persoanele influențate de cifra destinului sunt altruiste, sociabile și integre. Au capacități de lider, dar în general dau dovadă de compasiune față de cei din jur, ajutându-i cât de mult pot. Au un caracter puternic, dar în anumite circumstanțe se pot simți dezamăgite, deoarece se găsesc mulți care să profite de generozitatea lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed