Zodiac arboricol Chiparos

111

Zodiacul arboricol pentru Chiparos ne dezvaluie nativi deosebit de retrasi in lumea lor. Acestia sunt nascuti intre 26 iulie – 4 august si 23 ianuarie – 3 februarie. Pentru aceste persoane este deosebit de complicat sa se lase descoperite, intrucat considera ca cei din jurul lor nu sunt interesati cu adevarat de soarta lor. Cand vine vorba de relatiile sociale cei nascuti sub semnul zodiacal arboricol Chiparos, sunt rezervati. Ei au prieteni, insa considera ca a avea prieteni putini, dar adevarati este cheia la toate problemele.

Zodiac arboricol Chiparos

Zodiacul arboricol Chiparos se adreseaza persoanelor nascute intre 26 iulie – 4 august si 23 ianuarie – 3 februarie. Se spune ca cei nascuti in acest semn zodiacal au nevoie de un nativ complementar, o persoana diferita lor. Care este semnificatia acestui copac si in ce fel influenteaza nativii, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Chiparos

•    De cele mai multe ori insa, acest lucru nu este universal valabil, ii vom gasi pe cei nascuti sub acest semn zodiacal in postura linistita. Cand vine vorba de relatiile importante care se leaga in decursul vietii, ei aleg stabilitatea. O relatie de iubire si una de prietenie se bazeaza atat pe incredere, cat si pe comunicare.
•    Care este locul preferat de persoanele nascute sub acest semn zodiacal? Cu toate ca ele se descurca foarte bine in lumea grabita a orasului, se vor simti cu adevarat relaxate si calme intr-un loc linistit, in afara orasului.
•    Ii place ca locul in care s-a stabilit sa ofere atat siguranta, cat si confort. Este o gazda buna si o seara petrecuta alaturi de acesti nativi reprezinta o adevarata placere.
•    Cariera este importanta pentru aceste persoane, caci in acest fel ele vor reusi sa aduca acel paradis visat la realitate.

Femei sub semnul zodiacal Chiparos

•    Zodiacul arboricol pentru Chiparos subliniaza faptul ca femeile nascute in acest semn zodiacal sunt foarte ganditoare. Se poate intampla ca sa aiba alaturi de ele o persoana potrivita si ele sa fie cu gandul la un alt ideal. Nu se pot hotari usor si atunci cand avem in discutie o relatie de dragoste alaturi de ele trebuie sa luam in considerare faptul ca devin agresive in limbaj daca nu le oferim un anumit spatiu personal.
•    Relatiile de amicitie sunt greu de format. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, cu siguranta ai privit cu scepticism fiecare persoana care a indraznit sa patrunda in lumea ta cu o anumita intrebare personala. Pentru tine intimitatea isi are loc fruntas.
•    Cariera nu este pe locul I, caci pe acea pozitie te afli tu. Zodiacul arboricol pentru Chiparos ne dezvaluie faptul ca nativele zodiei se bazeaza foarte mult pe partenerul de viata, intrucat considera ca este obligatia lor sa asigure bunastarea intregului camin. Nu isi vor dori independenta profesionala insa vor fi acolo atunci cand seful da anumite directive.

Barbatii sub semnul zodiacal Chiparos

•    Spre deosebire de reprezentantele sexului frumos, barbatii care s-au nascut in acest semn zodiacal se lasa cuceriti. Zodiacul arboricol pentru Chiparos subliniaza faptul ca acesti nativi iubesc sa vada jocurile de seductie aplicate lor, in loc sa fie ei cei care demareaza anumite actiuni in acest sens.
•    Cariera este importanta pentru ei si atunci cand vine vorba de locul de munca trebuie sa punctam faptul ca nativii vor lucra si peste program, tocmai pentru a reusi sa obtina tot ceea ce au visat.

In concluzie, se poate spune ca persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt un pic egoiste. Zodiacul arboricol pentru Chiparos a subliniat clar insa faptul ca nativii au nevoie doar de acel spatiu personal pentru ca toate lucrurile sa fie in ordine…