Home Stiri Angelina Jolie, despre posibilele meserii ale copiilor săi

Angelina Jolie, despre posibilele meserii ale copiilor săi

autor Elena Yvette
516 views 2 minute timp de citit

Cu toate că celebrul cuplu Brangelina câştigă foarte bine pe baza filmelor, se pare că cei mici (Maddox (14 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani), Vivienne (7 ani), Knox (7 ani)) nu vor să ajungă actori, fiecare dintre aceştia optând şi având înclinaţii către meserii total diferite. 

RTEmagicC_angelina-jolie-oscar-2012_01_669e9235b2.jpg

„Niciunul dintre copiii mei nu vrea să fie actor. De fapt, sunt foarte interesați să ajungă muzicieni. Cred că le place procesul filmările din afară. Mad este interesat de montaj. Pax adoră muzica și ocupația de DJ”, a mărturisit Angelina, în cadrul unui interviu.

„Ei cred că slujba lui mami e ridicol de ușoară”, a povestit mămica.

„I-am întrebat ce limbi vor să învețe, iar Shiloh învață Khmer, adică limba vorbită în Cambodgia, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad s-a apucat de germană și rusă, Zahara vorbește franceză, Vivienne a vrut să învețe arabă, iar Knox învață limbajul semnelor”, a mai relatat aceasta.

În ceea ce priveşte acţiunile caritabile în care sunt implicaţi părinţii lor şi posibilul lor ajutor, Angelina a mai declarat:

„Nu i-aș împinge niciodată să se implice. Cred că este o decizie pe care cred că orice persoană trebuie să o ia individual. Trebuie să fie o conexiune reală și onestă…”

file_20150801133334

ONE-TIME-USE-US-Vogue-Angelina-Jolie

Surse photo: emol.cl; libertatea.ro; okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies