Ciocanele de pui invelite in bacon

Share

Ciocanelele de pui invelite in bacon reprezinta o reteta savuroasa, usor de preparat.

Ciocanele de pui invelite in bacon

Ciocanelele de pui invelite in bacon reprezinta o mancare ideala pentru mesele pe care le luati impreuna cu prietenii sau familia.

Ingrediente pentru ciocanele de pui invelite in bacon:

  • 12 ciocanele de pui
  • 12 felii de bacon afumat
  • sucul de la o lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • paine prajita

Mod de preparare pentru ciocanele de pui invelite in bacon:

  • Mai intai de toate, se va incinge cuptorul la 200° C, dupa care se va amesteca sucul de la o lamaie cu usturoiul.
  • Ciocanelele de pui se vor intepa de cateva ori si se vor stropi cu amestecul din suc de lamaie si usturoi.
  • Se va infasura fiecare ciocanel intr-o felie de bacon si se va aseza in tava stropindu-se cu amestecul din zeama de lamaie si usturoi; dupa ce ati invelit toate ciocanelele, introduceti tava in cuptor.
  • Ciocanelele invelite in bacon se vor tine la cuptor in jur de 50 de minute, pana cand carnea se patrunde si bacon-ul devine crocant…
  • Ciocanelele de pui invelite in bacon se pot servi atat calde, cat si reci.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news