Home / RETETE / Pulpe de pui cu legume in sos de rosii

Pulpe de pui cu legume in sos de rosii

Pulpele de pui cu legume in sos de rosii reprezinta o mancare usoara, satioasa si mai ales, cu un gust bogat in arome.

Pulpe de pui cu legume in sos de rosii

Pulpele de pui cu legume in sos de rosii reprezinta o reteta ideala pentru mesele in familie.

Ingrediente pentru pulpe de pui cu legume in sos de rosii:

  • 400 grame de rosii
  • 800 grame de fasole
  • 8 pulpe superioare de pui, dezosate si fara piele
  • 150 ml supa de pui
  • 2 tulpini de telina
  • 2 linguri de paprika
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare pentru pulpe de pui cu legume in sos de rosii:

  • Dupa ce se incinge uleiul intr-o tigaie, se vor adauga ceapa, telina, ardeii si se vor sota pret de cinci minute, dupa care se vor presara usturoiul, paprika si se vor mai lasa timp de trei minute pe foc.
  • Se vor adauga apoi rosiile, supa de pui si fasolea si se vor asezona.
  • Se va aduce continutul la punctul de fierbere, dupa care se vor aseza pulpele de pui in sos.
  • Se va acoperi vasul cu un capac si se va tine 45 de minute la cuptor…

Pofta buna!