Carne de porc cu alune si coacaze

Share

Reteta de carne de porc cu alune si coacaze este o reteta culinara delicioasa si foarte aromata,ce poate fi preparata in orice zi, dar si de sarbatori.

Carne de porc cu alune si coacaze

Mancarea carne de porc cu alune si coacaze se prepara usor, rezultatul culinar fiind unul savuros, satios si foarte colorat.

Ingrediente pentru carne de porc cu alune si coacaze:

  • 2 kilograme pulpa de porc
  • 400 grame alune de padure
  • 100 grame coacaze negre
  • 200 ml vin alb
  • 3-4 foi de dafin
  • ulei pentru uns
  • mirodenii

Mod de preparare pentru carne de porc cu alune si coacaze:

  • Reteta de carne de porc cu alune si coacaze reprezinta o mancare satioasa, ideala serilor de sarbatoare petrecute impreuna cu familia si prietenii. Se va condimenta pulpa de porc cu mirodenii si se va acoperi cu folie si se va lasa la rece, timp in care se vor desface alunele si se vor unge cu albusul de ou.
  • Pulpa de porc se va unge cu ulei, se va presara dulceata de coacaze si se va stropi cu vin.
  • Se va da la cuptor carnea de porc pana cand se observa ca se rumeneste, alunele de padure adaugandu-se in ultimele 10 minute inainte de a se scoate carnea de porc.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news